Onderhoudstechnieker vaste nacht - Lummen
lummen
publié le 11-8-2022
fonction
Technicien de maintenance (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs fixes après intérim
secteur
industrie alimentaire et produits de luxe
référence
DUOTT-1170888
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Heb je je altijd al afgevraagd vanwaar die smakelijke shakes en softijsjes van McDonald's of Burger King komen? FrieslandCampina! Dit moderne bedrijf staat in voor de productie van zuivelproducten gericht op de meest uiteenlopende klanten. Het is dus perfect mogelijk dat je er ooit al in aanraking mee bent gekomen.

En waarom je carrière er niet verder zetten? Als technieker vaste nacht leer je er de kneepjes van het vak! Zo kan je 's middags genieten van verschillende lekkernijen!

Description de la fonction

Het productieproces ken je van A tot Z. Je weet alles af van preventief en correctief onderhoud en werkt proactief mee aan verbeteringen van materialen en technieken.

Je voert interventies aan besturing, procesapparatuur en machines op hoofdzakelijk mechanisch -pneumatisch gebied en sporadisch op elektrisch regeltechnisch vlak volgens kunde en kennis uit.

Advies geven aan technici en operatoren, dat is kort omschreven wat je te wachten staat. Haal je technische kennis maar boven want je neemt deel aan verbeterteams en projectvergaderingen.

Kortom: een vacature waarin je jezelf kan onderscheiden op verschillende vlakken. Als onderhoudstechnieker voer je controle-, onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit van productiemachines en nutsinstallaties, dit voornamelijk op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrisch vlak.

Tes atouts

- Je behaalde een graduaat elektromechanica of je hebt de nodige werkervaring opgebouwd
- Je hebt een goede basis kennis van mechanisch onderhoud in de procesindustrie.
- Een goede kennis van pneumatica, hydraulica en een basis elektriciteit? Check!
- Bijleren, helder communiceren en problemen oplossen zijn jouw troeven.

Qu'offrons-nous?

- Een job met optie vast
- Je werkt in een filevrije omgeving (woohaa meer vrije tijd!)
- Wij bieden een marktconform loon aan, afhankelijk van uw opgedane ervaring, aangevuld met ploegenpremie en extralegale voordelen
- Een uitdagende job in een internationaal bedrijf dat sterk inzet op persoonlijke ontwikkeling en groei, daar kom je terecht

Klaar om te starten als onderhoudstechnieker in vaste nacht bij FrieslandCampina in Lummen?

Solliciteer snel en laat deze kans niet ontglippen!
talent.2637@tempo-team.be
014 80 00 13

Postule maintenant