Commercieel HR Consultant te Antwerpen
antwerpen
publié le 29-9-2021
fonction
Assistant commercial (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs fixes immédiat
secteur
Secteur des services
référence
DUOTT-1144266
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Samen Graag Durven
Met dit motto brengen we de juiste persoon op de juiste plaats. Dat doen we het liefst van al samen. Samen met klanten, kandidaten en collega¿s. In de warme familiale sfeer van een van de meest toonaangevende uitzendbureaus van het land. Tempo-Team.

Description de la fonction

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor een bedrijfsportefeuille van ongeveer 40 KMO's in groot-Antwerpen. Deze bedrijven hebben stuk voor stuk een hoog interimpotentieel en een belangrijke strategische waarde voor Tempo Team.

Je gaat voluit voor een onvergetelijke TT experience bij deze bedrijven!

Zo ben je aan de ene kant verantwoordelijk voor de commerciële bewerking van deze prospects. Jouw opdracht bestaat eruit om op een slimme, creatieve doch actiegerichte manier bedrijven binnen jouw portefeuille te overtuigen om met Tempo Team samen te werken. Slimme "marketing" is dus zeker ook een onderdeel van je takenpakket.

Aan de andere kant ben je ook verantwoordelijk voor de rekruteringsopdrachten die je binnenhaalt en/of doorkrijgt van deze bedrijven. Voor de rekrutering krijg je ondersteuning van het TT Talent Team (dat een deel van de sourcing op zich neemt).

Tes atouts

Heb je ambitie om jezelf verder te ontwikkelen als consultant?
Dan is dit project een uitgelezen kans voor jou!

Qu'offrons-nous?

Een carrière bij een Top Employer?
Dat betekent dat jij voor ons op de eerste plaats komt in een omgeving met talrijke ontwikkelingsmogelijkheden. Als wereldwijde leider in HR-diensten zorgen wij voor een persoonlijk ontwikkelingstraject met intensieve trainingen en groeimogelijkheden.
Bij aanvang in jouw rol als consultant voorzien wij een onboarding-traject en een persoonlijke learning coach tijdens het jaar. Dit alles doen wij zonder de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen.

Een aantrekkelijk loonpakket met talrijke voordelen :
- Onkostenvergoeding van 75 euro netto per maand en maaltijdcheques ter waarde van 8 euro
- Na 1 maand in dienst een hospitalisatieverzekering
- 32 dagen vakantie vrij te kiezen in opname
- De mogelijkheid tot thuiswerk
- Leuke bijkomende geschenken en extralegale voordelen doorheen het jaar.

Postule maintenant