Magazijnmedewerker - eerste stap op arbeidsmarkt
tessenderlo
publié le 29-7-2021
fonction
Magasinier (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs fixes après intérim
secteur
transport, logistique et transport aérien
référence
DUOTT-1128909
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Bestel jij ook regelmatig kledij of dergelijke op een webshop? Benieuwd wat er juist gebeurt tussen een bestelling en het moment dat je het pakketje ontvangt bij je thuis?

Op die vraag heeft Kuehne+Nagel het antwoord! Als logistieke dienstverlener is ze bezig met het opslaan en transporteren van de meest diverse goederen. De vestiging in Tessenderlo draait dag en nacht, op volle toeren, voor jouw pakketje.

De sector trekt aan, er is veel werk en daarom zijn we zoek naar jou! Ben je pas afgestudeerd en klaar voor je eerste stappen in het logistieke werkveld? Lees dan verder!

Description de la fonction

Of het werkleven beter is dan het studentenleven laten we aan jou over. We doen ons uiterste best om het zo aangenaam mogelijk te maken én je krijgt er nog voor betaald ook! Nood aan variatie in je takenpakket? Dan zit je bij ons goed!

Ik hoor je al denken : 'heb ik wel de nodige ervaring?' Goed nieuws! Ervaring is niet noodzakelijk, want je krijgt je opleiding-on-the-job! OEF.

Als magazijnmedewerker zal je een rol spelen in het logistieke proces, zodat pakjes worden gesorteerd en opgehaald. Via een bestelbon of voicepicking (beschouw ze als je gps) ga je goederen van het ene punt in het magazijn naar het andere brengen. Je maakt hierbij gebruik van een elektrisch transpallet, waar we je uiteraard, mee leren rijden. Daarnaast doe je ook een kwaliteitscontrole en rapporteer je dit!

Tes atouts

- Je hebt je secundair diploma behaald
- Je wilt graag in de logistiek aan de slag gaan
- Je steekt graag de handen uit de mouwen, stilzitten is niet aan jou besteed.
- Je bent sterk! Een iets zwaardere doos kan je makkelijk de baas.
- Je geraakt zelfstandig op het werk
- Je bent bereid om in twee ploegen te werken

Qu'offrons-nous?

- Een leerrijke opleiding tot magazijnmedewerker
- Je begint aan een loon van € 12,63 bruto/uur
- Een ploegenpremie van 7,5%
- Maaltijdcheques van € 8 per dag
- Stabiele werkgever

Postule maintenant