Winkelbediende dranken - Albert Heijn Zaventem
zaventem
publié le 10-8-2022
fonction
Employé de magasin (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs fixes après intérim
secteur
commerce de gros et de détail
référence
DUOTT-1119958
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Verse producten, een ruim assortiment, de beste klanten, toffe collega's en dit alles in de leukste supermarkt van het land?! Dan kan je alleen maar bij Albert Heijn, met als franchisenemer Peeters Govers, aan het juiste adres zijn

Voor de winkel in Zaventem zijn wij nog op zoek naar een enthousiaste winkelbediende dranken.

Heb jij 100% retail-DNA door jouw lichaam stromen? Geef je dan snel op, solliciteer en wordt de nieuwe collega bij Albert Heijn.

Description de la fonction

Heb je zin voor verantwoordelijkheid en hou je van een geordende winkel? Is fysiek zwaar werk iets voor jou? Heb jij een oog voor verse producten en help jij klanten steeds verder met een glimlach? Ben je daarbovenop ook nog eens een teamplayer? Dan ben je bij Albert Heijn aan het juiste adres: wij zijn nog op zoek naar een enthousiaste winkelbediende die verantwoordelijk is voor de drankenafdeling!

In onze Albert Heijn supermarkten staat klantvriendelijkheid voorop. Ook als winkelbediende dranken, sta je elke dag klaar om vragen van klanten te beantwoorden. Je doet er alles aan zodat iedereen tevreden de winkel verlaat.

Als verantwoordelijke van de drankenafdeling zal de nadruk van jouw takenpakket vooral liggen op het fysieke aspect. Je zal dus instaan voor het vullen van de winkel en vooral meedraaien op de drankenafdeling en in het magazijn. Jij bent degene die zorgt dat alle producten klaarstaan voor de klant. Je haalt de producten uit het magazijn en vult ze aan in de rekken. Dit is fysiek zwaar werk.
Je zal vooral meedraaien op de drankenafdeling en in het magazijn.

In de winkel zullen jouw voornaamste taken liggen in het aanvullen van de producten, spiegelen en het verder helpen van klanten. Sta je in het magazijn dan ben je verantwoordelijk voor het splitsen op karren van de producten, het manueel laden en lossen van de toekomende producten in vracht.
Verder bewaak je ook de algemene orde en netheid zowel in de winkel als in het magazijn. Zo is het jouw taak om bv. de kartonpers leeg te maken.

Samengevat: schrikt hard werken je niet af en voel jij je thuis in een supermarkt? Dan ben jij dé winkelbediende dranken waarnaar wij op zoek zijn!

Tes atouts

- Je gaat voor 100% klanttevredenheid, hiervoor heb je geduld en ben je stressbestendig.
- Je bent fysiek in orde en kan vlot 15 kg heffen.
- Je bewaart het overzicht en werkt gestructureerd.
- Je bent flexibel in werkuren. De werktijden liggen tussen 6u00 en 20u30.
- Weekendwerk schrikt je niet af. Je werkt afwisselend op zaterdag en zondag.
- Ervaring in retail of horeca? Een pluspunt!
- Ben je net afgestudeerd? Ook als schoolverlater ben je zeker welkom.
- Affiniteit met dranken is een enorm pluspunt!
- Je bent energiek en straalt dit ook uit. Je werkt steeds met een glimlach en dit aan een hoog werktempo.
- Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal voor een optimale communicatie met je collega's en de klanten.

Qu'offrons-nous?

Bij Albert Heijn kom je als winkelbediende dranken terecht in een toffe groep van collega's. Hier staat iedereen voor elkaar klaar en wordt er gezorgd voor een aangename werksfeer. Om dit te garanderen, heb je regelmatig een wederzijds feedbackmoment en samen met je collega's ga je jaarlijks op teambuilding.

Voor je inzet en goede werk ontvang je een verloning tussen € 11,30 en € 13,03 bruto per uur (volgens ervaring). Na 19u00 krijg je een toeslag van 25%. Een jaarlijkse premie en een onkostenvergoeding woon-werk verkeer maken je loonpakket compleet.
Tijdens je eerste maanden op interimbasis geniet je van kortingen op o.a. pretparken en verschillende webshops. Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 80 online opleidingen via GoodHabitz.
Wanneer je je opleidingsperiode succesvol afgerond hebt, krijg je een vast contract aangeboden.

In ruil voor jouw flexibiliteit is een vaste vrije dag op termijn bespreekbaar met je manager. Ook doorgroeien naar een andere functie wordt naargelang je eigen ambities en op jouw maat bekeken.

Heb je nog bijkomende vragen of stel je je graag kandidaat? Bel ons op het nummer 02-555.18.35 of mail je CV naar talent.2636@tempo-team.be.

Postule maintenant