Customer Care officer - Lummen
lummen
publié le 11-8-2022
fonction
Collaborateur au service clientèle (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs temporaires
secteur
industrie alimentaire et produits de luxe
référence
DUOTT-1111715
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Heb je je altijd al afgevraagd vanwaar die heerlijke milkshakes en softijsjes van McDonald's of Burger King komen? FrieslandCampina! Dit moderne bedrijf staat in voor de productie van zuivelproducten gericht op de meest uiteenlopende klanten. Het is dus perfect mogelijk dat je er ooit al in aanraking mee bent gekomen.

Als Customer Care medewerker werk je samen met je collega's van kwaliteit, alleen jij bent de expert in het behandelen van verschillende complaints. Helemaal jouw ding? Wees welkom bij FrieslandCampina en geniet `s middags samen met je collega's à volonté van verschillende lekkernijen!

Description de la fonction

Staat de klant bij jou altijd centraal? Ben je communicatief vaardig en hou je wel van een commerciële touch? Dan is deze job helemaal jouw ding! In deze boeiende functie goochel je met talen; Engels, Frans en Nederlands rollen er vlotjes uit. Je bent een kei in deadlines en opvolging. Bovendien proef je graag van verschillende aspecten in een job.

Je Behandelt orders binnen de gestelde deadlines. Je staat klanten te woord inzake lopende bestellingen en registreert inkomende orders. Je controleert de beschikbaarheid van de bestelde producten en zorgt voor een tijdige levering. Je optimaliseert orderhoeveelheden en adviseert klanten. Je draagt er zorg voor dat de commerciële prijsafspraken op de facturen correct verlopen ingeval van niet voorradige producten. Je informeert klanten proactief over wijzigingen of tekorten en adviseert klanten over alternatieven wanneer de producten niet voorradig zijn. Je controleert dagelijks de orders die afgemeld werden en factureert de juiste hoeveelheden. Je onderhoudt de features per klant en communiceert met de betrokkenen. Je behandelt inkomende klachten, behandelt deze in de systemen en houdt de klant op de hoogte van de afhandeling.

Tes atouts

Je hebt heel wat inlevingsvermogen in de situatie van de klant
Proactief reageren en oplossingen aanbieden zijn één van je sterktes
Je bent in het bezit van een bachelor diploma, of kan de nodige ervaring voorleggen
Eerdere ervaring in een soortgelijke functie is een grote troef
Kennis Nederlands, Frans en Engels die heb je. Een combinatie van 2 van de 3 talen is ook voldoende.
Duits is een meerwaarde
Excel en SAP zijn geen onbekende begrippen voor jou

Qu'offrons-nous?

Een uitdagende job in dagdienst bij een internationaal gekende speler
Je kan genieten van glijdende werktijden (tussen 9-16u wel verplicht aanwezig)
Een aantrekkelijk loon,op basis van je ervaring
Maaltijdcheques van €8 per gewerkte dag

En natuurlijk: top collega's en extra opleidingen via GoodHabitz bij Tempo-Team

Postule maintenant