Douaneaangifte analist / transport coördinator Maasmechelen
maasmechelen
publié le 25-10-2021
fonction
Déclarant en douane (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs fixes après intérim
secteur
commerce de gros et de détail
référence
DUOTT-1111610
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Ben jij benieuwd hoe het logo op de M&M's komt? Wie het Witte Huis heeft geverfd? Of hoe je die kwak mayonaise op je hamburger pompt? Lees dan zeker verder!

Onze klant is een internationaal bedrijf dat bekend staat om zijn groot gamma aan verf- en lijmpistolen, pompen en andere vloeistof verdelers. Ze zijn marktleider doordat ze constant duurzaam innoveren. Ze investeren niet enkel in hun producten die ze aanbieden maar ook in hun medewerkers. Je krijgt bij hen de kans om te leren en jezelf verder te ontplooien. Ben jij de persoon die hun team zal versterken?

Description de la fonction

Heb jij een goede kennis van voorraadbeheer en douanewetgeving? Ben jij een echte problem solver en neem je graag initiatief? Dan is deze job helemaal jouw ding! Als douaneaangifte analist behandel jij alle douane aanvragen als een interne specialist. Je staat in voor het voorraadbeheer (vanuit douane perspectief). Je onderhoudt de processen en past aan waar nodig. Je controleert de status van de volledige voorraad. Ook sta je in voor het beheer van de goederencodes voor alle producten en bereid je de maandelijkse vereiste rapporten en aangiftes voor. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor alle transportactiviteiten. Als transport coördinator behandel je de inkomende zendigen door alle nodige informatie naar de importeur te sturen. Je organiseert het dagelijks uitgaande transport met expediteurs en onderhandelt over tarieven en levertermijnen. Verder behandel je alle claims en discrepancies, verzorg je alle speciale / express verzendingen en bereid je de nodige documenten voor (Letter of Credit and Cash Against Documents). Tot slot analyseer je de performantie van expediteurs en onderneem je corrigerende en preventieve acties waar nodig.

Tes atouts

- Je hebt een goede kennis van voorraadbeheer en douanewetgeving door je eerdere werkervaringen en/of door opleiding.
- Je hebt een uitstekende kennis van het Engels en Nederlands.
- Je werkt zeer nauwkeurig en bent zeer communicatief.
- Je kan zelfstandig werken na een inwerkperiode.
- Je neemt graag initiatief en bent een echte problem solver.

Qu'offrons-nous?

We bieden je een voltijdse functie in een internationaal bedrijf met optie vast. Dit aan een competitief salaris aangevuld met extralegale voordelen en in een omgeving waar er ruimte is voor verdere ontplooing en doorgroeimogelijkheden. De sfeer onder de collega's is ook heel tof en er is ruimte voor ontspanning zoals een fitnessruimte en een pingpong tafel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

Klaar om deze internationale onderneming te vervoegen als douaneaangifte analist?
Laat het ons weten en solliciteer vandaag nog!

Postule maintenant
informations de contact
Lara of Yelda
limburg.lvt@tempo-team.be 089-460845
089-460845
informations de l'agence
Maasmechelen
Koninginnelaan 129
3630 MAASMECHELEN
003289460842
003289460842