Elektromecanicien daguren
denderleeuw
publié le 2-6-2021
fonction
Électromécanicien (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs fixes après intérim
secteur
industrie chimique et pharmaceutique
référence
DUOTT-1110325
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Hallo daar, ik zoek naar een enthousiaste elektromechanieker/onderhoudstechnieker om aan de slag te gaan in een gekend bedrijf te Denderleeuw. Je komt terecht in een bedrijf dat deel uitmaakt van een grotere groep waarbij ze garant staan voor de groei en ontplooiing van hun eigen personeel.

Description de la fonction

Een boeiende en uitdagende functie waar je jouw eigen verantwoordelijkheid mag nemen. Wekt dit jou interesse al op? Kijk dan snel verder naar wat jouw taken als mecanicien zijn:
Je voert onderhoudswerk uit aan de installies ter plaatse.
Oei, een productiestoring? Geen probleem, jij bent de redder in nood! Zo help je met het oplossen en herstellen van deze storingen.
Je gaat hierbij steeds orderlijk en net tewerk: je houdt ervan dat gereedschap op de juiste plaats te vinden is.
Denk je dat er iets beter kan? Dan geef jij dit aan en help je mee met het verbeteren of het verminderen van het algemeen onderhoudswerk.

Tes atouts

Wat verwacht ik nu van jou?
Een relevant diploma of gelijkwaardig door ervaring. Denk dan bijvoorbeeld aan een A2 diploma mechanica/elektromechanica
Je kan toch al enige ervaring aantonen als onderhoudstechnicus. Is dit in een industriële omgeving? Top, nog beter! Zo heb je al wat praktijkgerichte kennis. Pneumatica, hydraulica, elektriciteit, elektronica, automatisatie, draaiende onderdelen, ... hier ben je toch al eens mee in contact gekomen op de werkvloer.
Kan jij ook overweg met een heftruck en / of een hoogtewerker? Dat is gewoonweg fantastisch!
Misschien heb je nog wel andere troeven op zak? Ik denk dan bijvoorbeeld aan een BA4 attest, kennis van verschillende lastechnieken... niet verplicht hoor, maar wel een mooie meerwaarde mocht dit het geval zijn!
Daarnaast werk je met daguren, maar vind jij het zeker geen probleem om deel te nemen aan een wachtdienst.

Qu'offrons-nous?

Waarom zou jij nu voor deze functie kiezen? Je komt terecht in een mooi bedrijf met werkzekerheid! Na een positieve interimperiode behaal je ook jouw vast contract. Het is een goed betalende sector en je krijgt daarnaast ook €8 maaltijdcheques per dag.

Ben jij klaar om deze sprong te wagen? Reageer dan snel online of mail jouw cv naar ninove@tempo-team.be

Postule maintenant
informations de contact
054-31 86 80
054-31 86 80

informations de l'agence
Ninove
Kaardeloodstraat 17
9400 NINOVE
003254318680
003254318680
emplois récemment vus