Assistent Teamleader
oelegem
publié le 26-7-2021
fonction
Teamleader (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs fixes après intérim
secteur
industrie alimentaire et produits de luxe
référence
DUOTT-1104259
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Mayonaise, ketchup, speciaalsauzen en overheerlijke vinaigrettes. Dit moet één van de smakelijkste klanten ooit zijn, we hebben het natuurlijk over Pauwels sauzen in Oelegem. Deze op-en-top Belgische onderneming draait al meer dan een eeuw mee in de business.

Het bedrijf gaat verder van generatie op generatie. Typerend zijn dan ook de familiale aanpak, focus op medewerkers en authentiek vakmanschap. Staat het water je ook al aan de mond? Lees dan zeker verder want we hebben nog veel meer in petto!

Description de la fonction

Je bent verantwoordelijk voor het produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes. Enerzijds door het zelf uitvoeren van de werkzaamheden, anderzijds door het coördineren en opvolgen van de productiewerkzaamheden onder handhaving van hygiëne-, kwaliteit-, milieu- en veiligheidsvoorschriften en een optimale inzet van mensen en middelen.

Tes atouts

- Je bent flexibel ingesteld en beschikt over het nodige technische inzicht en redeneervermogen om de productiewerkzaamheden en technische storingen te coördineren.
- Je bent in staat om medewerkers individueel en in groep te motiveren en aan te sturen zodat de vooropgestelde planning niet in het gedrang komt.
- Jouw goede communicatieve vaardigheden zorgen voor een goede samenwerking binnen je ploeg en met de verschillende afdelingen binnen de firma.
- Je bent stressbestendig en kan goed prioriteiten bepalen.
- Je spreekt vlot Nederlands.
- Tenslotte beschik je over de nodige maturiteit en draag je hygiëne, kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel.

Qu'offrons-nous?

- Een functie met ruimte voor initiatief en een uitdagende verantwoordelijkheid.
- Een dynamische organisatie met korte beslissingslijnen en een hoogtechnologisch productieproces waarin continu geïnvesteerd wordt.
- Een competitief salaris, aangevuld met een compleet pakket extralegale voordelen.
- Uit recent medewerkersonderzoek is gebleken dat de medewerkers bij Pauwels zeer geëngageerd en tevreden zijn.

Postule maintenant