stagiair(e) - Oost- en West-Vlaanderen
roeselare
publié le 13-10-2021
fonction
Employé au service du personnel (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
jobs temporaires
secteur
Secteur des services
référence
DUOTT-1140909
Postule maintenant
Description de l'entreprise

Tempo-Team is een onderdeel van Randstad Holding, de grootste HR-dienstverlener ter wereld.

Samen graag durven.
Met dit motto brengen we de juiste persoon op de juiste plaats. Dat doen we het liefst van al samen. Samen met klanten, kandidaten en collega's. In de warme familiale sfeer van een van de meest toonaangevende uitzendbureaus van het land. Tempo-Team.

Description de la fonction

Werken als consultant in de uitzendsector, het houdt wellicht meer in dat je denkt.

Een stage is de ideale gelegenheid om een goed beeld te krijgen van deze job en de wereld van HR. Je leert de knepen van het vak en krijgt een grote verantwoordelijkheid. Samen met het team ga je aan de slag om onze klanten en uitzendkrachten te helpen. Zin om van jouw stage een feest te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat doe je als stagiair bij Tempo-team?

Je kan stage lopen in de vele vestigingen van Tempo-Team. Dichtbij huis of dichtbij je kot? Jij bepaalt! Als stagiair ben je een collega en maak je deel uit van het team. Dus geen koffie halen en documenten klasseren!

Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze kandidaten tevreden de deur uit wandelen en dat onze klanten de juiste mensen aan boord kunnen halen. De nadruk ligt op Samen Graag Durven.

Hoe meer jij kan en wil doen, hoe meer je mag doen. Kortom, jij maakt zelf je eigen stage!

Tes atouts

Je bent een bachelor- of masterstudent op zoek naar een stageplaats voor minimum vier weken. Uiteraard wil je je wel verdiepen in de wereld van HR en wil je elke dag bijleren. Communicatie is je ding en je richt je pijlen graag op diverse projecten. Het liefst schitter je samen met toegewijde collega¿s.

Qu'offrons-nous?

Een uitdagend takenpakket op maat, aangepast volgens jouw wensen en de eisen van de school. Het uitgangspunt is een waardevolle stage voor alle betrokken partijen.
Veel verantwoordelijkheid en autonomie. Je krijgt ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen, we moedigen je aan om mee te denken, je input is dus van harte welkom.
Een persoonlijke begeleiding door een collega uit de vestiging.
Een fijne informele werkomgeving waar ruimte is voor creativiteit en successen gevierd worden.
Een vergoeding per dag als tussenkomst voor je vervoerskosten
En last but not least: werken met de leukste collega's

Postule maintenant