Warehouse Coordinator
kampenhout
publié le 25-1-2022
fonction
Magasinier (m/f)
type de job
temps plein
type contrat
missions à long terme
référence
CXTTP-2815
Postule maintenant
Description de la fonction

Wil jij je carrière naar een nieuw niveau tillen, ben je geïnteresseerd in logistieke processen en spreekt de dynamiek van een crossdock en warehouse omgeving je aan? Dan zou dit jouw baan weleens kunnen zijn!

Wij zoeken ondersteuning voor het Crossdock en Warehouse team van onze Road Logistics vestiging te Kampenhout, deel uitmakend van de groep Kuehne+Nagel.

Als Warehouse Coordinator geef je ondersteuning aan de teamleaders zodat de objectieven wat betreft veiligheid, kwaliteit en productiviteit gerealiseerd worden. Er wordt in 3 ploegen gewerkt en in het totaal praten we over een dertigtal medewerkers. Je geeft operationeel ondersteuning aan de teamleaders en werkt samen met hen aan de resultaten én successen van de afdeling. Je rapporteert rechtstreeks aan de Warehouse & Crossdock Manager en werkt in tandem met een collega. Vanwege het 24u/7d- karakter van de business, ben je in functie van de werkverdeling en specifieke projecten flexibel naar werkaanbod en bereikbaarheid buiten de daguren.

Je verantwoordelijkheden
- je geeft ondersteuning aan de teamleaders mbt de dagelijkse operaties. Hierbij hoort ook een efficiënte personeelsopvolging en –planning. Dit in overleg met de teamleaders, het management en uitzendkantoren
- je draagt zorg voor optimale en veilige arbeidsomstandigheden, met aandacht voor orde, netheid en discipline
- daarnaast bewaak je mee de efficiëntie en kwaliteit van de operaties volgens de vastgestelde KPI’s en controleer je de naleving van procedures en de ADR-regelgeving op de werkvloer
- je volgt de dagelijkse operationele werkzaamheden binnen de crossdock-afdeling op en reageert proactief – correctief op verwachte problemen. Hiertoe fungeer je ook als link tussen de verschillende teamleaders en de operationele / ondersteunende diensten (planning, transportafdeling, customer service, import / export en sales). Je kan uitzonderlijk als back-up van de teamleaders optreden.
- je werkt actief mee aan een proces van continue verbetering adhv diverse rapporten en het zelfstandig uitvoeren van analyses. Signaleren en verbeteren van knelpunten in werkprocessen is hier ook onderdeel van.
- je werkt mee aan diverse optimalisatie- en integratieprojecten. Hiertoe word je opgeleid tot key user van de gehanteerde transport en warehouse management systemen.
- je bent mede verantwoordelijk voor het continu opleiden, begeleiden en beoordelen van de Crossdock en Warehouse medewerkers. De introductie en opvolging van nieuwe medewerkers behoort eveneens tot je takenpakket.

Je rapporteert aan de Warehouse & Crossdock Manager.

Tes atouts

- je bent geïnteresseerd in logistieke processen en de continue optimalisatie er van. Je hebt kennis van lean management of bent bereid je hierin te bekwamen.
- het uitgebreid takenpakket schrikt je niet af maar je wordt er net door aangetrokken (variatie, diversiteit, initiatief)
- je beseft dat orde & netheid essentieel is binnen een logistieke omgeving. Ervaring met of kennis van 5S is meegenomen.
- je draagt veiligheid hoog in het vaandel.
- je werkt graag in team verband en beschikt over leiderschapscapaciteiten
- ervaring is meegenomen maar niet noodzakelijk. Interesse, motivatie, betrouwbaarheid, inzet, intrinsieke competentie en een analytische geest zijn het belangrijkst.
- je ben communicatief en beheerst het Nederlands alsook het Frans in woord en geschrift (noties Engels en Duits zijn een pluspunt).
- naast administratief sterk, ben je ook IT technisch onderlegd. Ervaring met ERP en WMS -systemen is een meerwaarde.

Qu'offrons-nous?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarin ontwikkeling en vooruitgang voorop staan. Je krijgt ruimte om initiatief te nemen en door het divers takenpakket kan je veel richtingen uit binnen Kuehne + Nagel (dat in Kampenhout in volle expansie zit).

Naast mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte opleidingen, leer je er ook te werken met state-of-the-art IT- systemen. Je komt er terecht in een ambitieus en energiek team, binnen een aangename en informele werksfeer.

Je start met een contract van onbepaalde duur volgens een marktconform salaris, aangevuld met maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering.

Postule maintenant
informations de contact
Su-Anny Clarinda
su-anny.clarinda@exselsia.be 02 266 97 00
02 266 97 00
informations de l'agence
Tempo-Team Professionals (Vilvoorde)
Luchthavenlaan 25A 3
1800 VILVOORDE
003222668700
003222668700
emplois récemment vus