Interim? Flexi-job? Neem in élke job de beste start!

Interim, flexi-job, vast werk: jij zoekt een job? Top! Bij Tempo-Team helpen we je aan werk dat bij jou past, in elke fase van je leven. Of dat nu een tijdelijke job (FLEX), een vaste job (FIX), een bijverdienste of een studentenjob is: samen gaan we ervoor! 😉

👉 Uitzendwerk, jouw ding?

Je wil aan de slag als interim: tijdelijk met zicht op een vaste job of gewoon van verschillende interimjobs proeven? Goed idee! Gaat dat anders dan bij een ‘gewone’ job? Nee, want je hebt net dezelfde rechten en voordelen als bij vast werk.

Interim: werk wanneer je wil

Een van de grote voordelen als uitzendkracht? De flexibiliteit: jij kiest of je deeltijds of voltijds werkt of misschien wil  je verschillende interimjobs combineren. Met interimwerk doe je bovendien veel ervaring op en bouw je stap voor stap aan een mooi cv.

Dezelfde rechten en voordelen

Je hebt dezelfde rechten als een werknemer in een vaste job. Eén verschil: je contract is er een van bepaalde duur. Verder heb je hetzelfde loon, en kan je rekenen op dezelfde sociale voordelen, zoals ziekteverlof, maaltijd- en ecocheques, en geniet je dezelfde regeling bij pensioen, ongevallen,… Daarbovenop krijg je van ons nog kortingen op tal van producten en diensten: onze Team Deals.

Wat na je interim?

Nog een voordeel van interimwerk: na je interim weet je consultant wat je in de mars hebt. Dat maakt het makkelijker om een nieuwe tijdelijke job voor jou te vinden. Of vast werk, want dat kan ook.  

👉 Vast werk, even sterk!

Ja hoor, dat lees je goed: ook als je op zoek bent naar een vaste job, ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw interimjob is zelfs een prima springplank. Maar we kunnen je evengoed direct aan vast werk helpen. 😏

Van uitzendcontract naar vast contract 

Je hebt via interimjobs al een pak ervaring opgedaan en nu ga je voor een vast contract. Bijvoorbeeld binnen het bedrijf waar je als uitzendkracht werkt. Die kans krijg je gemakkelijker dan gedacht! Werkgevers zijn continu op zoek naar talent. Doe jij het goed in je tijdelijke job? Dan is het mogelijk dat je werkgever je een vast contract gaat aanbieden. Tempo-Team bemiddelt hierbij graag. 

Meteen vast werk?

Een vast contract via een uitzendbureau? Tempo-Team maakt er met plezier werk van. Wij kijken samen met jou uit naar een vacature die bij jou past. Behalve in uitzendwerk zijn wij ook gespecialiseerd in de rekrutering en selectie van vast personeel. Wij hebben een uitgebreide databank van kandidaten zoals jij die op zoek zijn naar een vaste job. Onze klanten weten dat en doen graag een beroep op onze expertise. 👍

👉 Een bijverdienste

Heb je al vast werk of ben je gepensioneerd en zoek je daarnaast nog een bijverdienste? Dat kan! 

  • Spring als interim ergens voor een paar uurtjes of een dag in. 
  • Of verdien bij via een flexi-job? Ontdek hier de voorwaarden om een flexi-job te doen:

Een flexi-job on top 

Da’s dus een extra verdienste bovenop jouw vaste job. De voorwaarde is dat je daarnaast al minstens 4/5de werkt voor één of meerdere andere werkgevers. Ook als gepensioneerde die nog graag aan de slag blijft, kan je zo bijverdienen. Je kan een flexi-job doen in bepaalde sectoren zoals de horeca, detailhandel, sportsector, cultuursector en zorgsector (maar geen zorgfuncties). Sinds 1 januari 2024 is het toepassingsgebied uitgebreid naar andere sectoren zoals de voedingsindustrie, evenementenorganisatie, enz. Bezoek de website van de sociale zekerheid voor meer informatie.

Extra voordelig

In een flexi-job kan je bijverdienen. Je bepaalt zelf wanneer en hoelang je wil bijklussen. Flexibel, toch? Je hoeft geen belasting of sociale premies te betalen voor je flexi-job zolang je flexi-inkomsten niet hoger is dan 12.000 euro voor een heel jaar (dit plafond geldt niet voor gepensioneerden). Je brutoloon is dus gelijk aan je nettoloon. Dat maakt het natuurlijk extra voordelig. Je bouwt wél sociale rechten op, zoals pensioen, vakantie, werkloosheidsuitkering,… En tot slot: geen administratieve kopzorgen voor jou, want wij zorgen ervoor dat je wettelijk in orde bent en correct uitbetaald wordt. 💸

👉 Een studentenjob levert je iets extra op

Een weekje op vakantie? Dat vette festival bezoeken? Wij kunnen je helpen een leuke studentenjob te vinden.

Ontdek al onze jobs