december_job
december_job

Vlak voor de feestdagen een (werk)tandje bijsteken, om het nieuwe jaar met wat extra €€ te starten? 💶 Dat kan: studenten en tijdelijke werknemers zijn in december most wanted. De regeling rond flexi-jobs maakt het ook héél aantrekkelijk. Welke van deze 9 eindejaarsjobs halen jouw verlanglijst? 

Kerstengel: Nee, deze bedoelen we niet letterlijk. Relax: er komt geen rood verkleedpak met vleugels aan te pas. Toch is er in december een hoge nood aan flexibel inzetbare, last minute werkkrachten. Van de kapperszaak (waar de klanten binnenstromen) tot de gezondheidsinstelling (waar het onmisbare, vaste personeel óók vakantie verdient)... Als flexi-jobber kun je een reddend handje helpen in de horeca, retail, zorg-, sport- en cultuursector. Su-Anny vertelt je er alles over: “In mijn flexi-job is bruto = netto.” 

Kassamedewerker: Geven fonkelende winkelstraten jou een feestelijk gevoel en doen mooi versierde shopping centra je hart sneller kloppen? Zoek dan een eindejaarsjob in de retail. Extra kassamedewerkers en winkelbedienden zijn in trek tot na de solden. Van kortingen verrekenen tot rekken aanvullen: de ploeg van Winkel Wonderland zoekt steevast versterking. 💪

Orderpicker: Het hele jaar door gonst het in magazijnen van bedrijvigheid, maar de echte piek is voor de pakjesperiode. 🎁 Proef in december eens van een tijdelijke job als magazijnier, orderpicker of heftruckchauffeur en voor je het weet, pak je in januari een vast contract. Een studentenjob loont immers niet alleen financieel: met de ervaring start je ‘ready-to-work’ aan het nieuwe jaar! 

Stockteller: Producten tellen en verpakken, de stock controleren en eventuele afwijkingen aanpassen in het computersysteem… Ben jij een stipte geest met een passie voor getallen? Dan krijg je rond de jaarwisseling mooie kansen bij logistieke bedrijven. Wat zeggen we? Een toffe, logistieke job is van alle seizoenen! 

Barman of vestiairemedewerker: Iemand moet toch de glazen vullen en de jassen aannemen op die ontelbare kerstfeestjes en eindejaarsdrinks? Geen leukere manier om wat extra partymoney te verdienen, dan als flexi-jobber in de bruisende eventsector. Ben je minstens 4/5 elders tewerkgesteld (of gepensioneerd) en schrikt een late shift je niet af? Geef dan maar gas! 💨 

Pakjesbezorger: Online shoppen is voor veel mensen de ultieme lifehack. ’s Avonds snel een feestjurk, last minute geschenk of wat fancy kerstdeco bestellen en ’s anderendaags alles netjes op de stoep vinden? Voor die kerstmagie (en het bijhorende, logistieke gegoochel) zijn véél pakjesbezorgers nodig. Ook koeriers voor take-away maaltijden, postbodes en bijrijders in vrachtwagens zijn in december in trek. 🚚

Traiteurmedewerker: Gourmetschotels schikken, kalkoenen vullen of kleine bereidingen maken op de afdeling beenhouwerij… Als dat klinkt als spek naar jouw bek, kun je in de kerstperiode aan de slag in grote supermarkten en traiteurzaken. Ook de afdeling bakkerij zoekt helpende handen voor het aanvullen en verpakken van feestgebak. Geen jobs voor snoepers die van alles proeven! 🧑‍🍳

Productiemedewerker: Naar sommige producten – zoals fotogeschenken of luxepralines – verdubbelt de vraag in december. Zegt het jou iets, een productielijn bemannen als medewerker of operator? Probeer het deze feestperiode dan eens uit, want in de job van machine operator zit toekomst! 

Horecapersoneel: Al die feestvierders op café en restaurant moeten bediend worden. Ben jij van mening dat feestvreugde aanstekelijk werkt en dat uitgelaten klanten plezant zijn? Dan zijn er horecazaken zat die jou graag zien komen! Ook op kerstmarkten en ijspistes worden extra medewerkers gevraagd.  

Check ons eindejaarsmenu met de lekkerste vacatures.