albert-heijn
albert-heijn

Ik ga op ontdekkingstocht in de supermarkt en ik neem mee... Nee, geen boodschappenlijstje! Breng deze keer je CV mee of een gezonde portie werklust. Albert Heijn heeft leuke jobs in de aanbieding – zolang de voorraad strekt ;) . 5 redenen om te gaan voor een carrière in de retail!

1. Met de S van sociaal

Supersociaal, superfit en superverantwoordelijk! Moet je helemaal super zijn voor een job in een supermarkt? Gelukkig niet! Heb je een vlotte babbel en een vriendelijke uitstraling? Een gezonde dosis energie? En ben je niet bang van wat verantwoordelijkheid? Dan ben je al supergeschikt (sorry, dat konden we niet laten...) voor een job in de retail. Je bent daar een hele dag in de weer met klanten en collega’s. De ideale werkplek voor sociale beesten!

2. Voorkeur en variatie

Klanten komen naar de supermarkt voor het ruime aanbod en de keuzemogelijkheden. Geen wonder dus dat je er ook als starter kunt kiezen uit verschillende functies. All-round winkelmedewerker, aanvuller, kassamedewerker.... In de retail kan het allemaal. 

3. Kans om te knallen

Met zoveel afwisseling zul je je niet gauw vervelen! Nog een toffe extra: in de retail liggen mooie kansen te wachten. Maak je indruk, dan krijg je na een interimperiode bijvoorbeeld een vast contract. Ook opklimmen tot afdelingsverantwoordelijke of teamleader hoort tot de mogelijkheden.

4. Werkuren met zwier

Heb jij nooit een strakke 9-to-5 mentaliteit gehad? Wil je nu eens genieten van een rustig ontbijt en dan ’s avonds wat later doorwerken, om een andere keer juist in alle vroegte aan de slag te gaan en ’s middags lekker thuis te zijn? Dan staat je innerlijke klok afgestemd op de tijdzone van Planeet Retail! Je werkschema is flexibel. Vast staat wel dat je per week 36,5 uren presteert, tussen 6u00 en 20u, verspreid over 5 werkdagen, waarvan eentje in het weekend. Maar werken in het weekend heeft ook voordelen!

5. Leuk sfeertje

Een job in de retail? Dat is “altijd bezig zijn, een beetje gratis fitness eigenlijk”; “plezante variatie” en “als het werk het toelaat eens goed lachen”. Kriebelt het om een job te scoren met zo’n aangename werksfeer? Check dan zeker de onze vacatures in de verkoop. Ben je helemaal overtuigd? Waag dan snel je kans!  Er zijn jobs van Berchem tot Westmeerbeek en van Turnhout tot Zaventem. Retail Carrière, hier gaan we…