buiten_werken
buiten_werken

Heb jij na een zonnig weekend ook geen zin om een week stof te vangen in een duf kantoor? Kies dan voor een job met een gezonde portie buitenlucht! Leg de zonnecrème klaar en solliciteren maar…

  • Horeca – Aan de zeedijk, op stadse terrasjes en in brasserieën in het groen… In de Horeca kun je overal aan de slag waar mensen iets eten of drinken met de zon op hun neus en de wind in hun haren. Comfi schoenen zijn voor jou geen overbodige luxe. Op jouw werkmenu staan ‘buitenlucht’ en ‘beweging’ immers bovenaan de kaart.
  • Tuinman of fruitplukker – Jij steekt je handen uit de mouwen en temt de natuur. Hagen snoeien, grasmaaien, druiven knippen en appels plukken… Er is altijd werk in een tuin, park of boomgaard. Niemand heeft zo’n mooi kantoor als jij.
  • Huishoudhulp met dienstencheques – Zon en water zijn de ultieme vakantiecombinatie. Maar in jouw job staan ze standaard op de planning. Of je nu ramen lapt, het terras schuurt of natte was aan de lijn hangt, jij hebt altijd alles bij de hand voor een opgeruimd humeur.

PS: Laat eens – letterlijk – een frisse wind door je carrière waaien en bekijk onze onderstaande jobs in de buitenlucht!