Werk voor studenten

Klaar om de handen uit de mouwen te steken! Alleen… zoek je nog een werkplek. Ideaal, want via Tempo-Team vind je heel wat studentenwerk. Een weekje op vakantie gaan? Dat vette festival meepikken? Leuk, maar duur… Verdien een centje bij met een studentenjob doorheen het jaar of een vakantiejob!

Toffe én praktische tips voor jou als student

Interessante vacature gespot? Mooi zo! Maar die job wordt je natuurlijk niet in de schoot geworpen. Want ook voor studentenwerk moet je een cv en motivatiebrief schrijven, en op gesprek… Geeft je dat stress? Niet nodig. Neem eens een kijkje op onze blog: je vindt er heel wat handige tips, do’s & don’ts en inspiratie over alles wat met solliciteren te maken heeft. Zo weet je meteen hoe je de stresskip in jou het zwijgen oplegt en welke bloopers je tijdens je sollicitatiegesprek het best vermijdt. 😉

En hoe zit het dan met je loon, uurrooster, kinderbijslag…? No worries, ook da’s gecoverd. In onze overzichtelijke studentengids ontdek je het antwoord op al je praktische vragen over studentenwerk. Lekker handig!

Klaar? Check dan snel al onze jobs voor studenten en download onze superhandige studentengids.

Alle studentenjobs

Afgestudeerd? Proficiat! 💥

Nu begint de zoektocht naar je eerste job. Volg ons stappenplan en krijg héél wat tips om van start te gaan!

Onze startersgids