MVO

Onze benadering van maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO of CSR) is een afspiegeling van onze kernactiviteit - het samenbrengen van mensen en werk. Want onze filosofie luidt: “de gelijktijdige behartiging van alle belangen van alle betrokken partijen” (stakeholders). Dit betekent dat we steeds onze waarden en ethisch engagement respecteren.

Maatschappelijk verslag: werk maken van MVO

Elk jaar publiceert Tempo-Team een verslag over de ondernomen acties op vlak van duurzaamheid waarin je het engagement van Tempo-Team en onze projecten en resultaten op vlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid terugvindt. Onze activiteiten moeten altijd een positieve impact hebben op de hele samenleving. En deze rol nemen wij bij Tempo-Team ter harte. We hopen dat dit verslag een beter overzicht verschaft van alles wat onze teams in 2020 hebben ondernomen.

 

 

 

 

VSO

Vanuit een gedeelde zin voor maatschappelijke verantwoordelijkheid neem Tempo-Team deel aan de activiteiten van de wereldwijd ontwikkelingsorganisatie ‘Voluntary Service Overseas’ (VSO). VSO biedt hulp in ontwikkelingslanden door het selecteren en uitsturen van vakspecialisten die hun kunde delen met lokale organisaties. Hun bijdrage is duurzaam, doordat hun kennis ook na hun vertrek ter plaatse blijft.
Het VSO-project is een van de mogelijkheden die Tempo-Team aan eigen en externe medewerkers biedt om hun loopbaan te verrijken, hun kennis door te geven én een bijzondere (werk)ervaring op te doen!

Lees meer
Diversiteitsverklaring

Tempo-Team engageert zich voor diversiteit en roept haar partners op om samen dit principe in al zijn vormen op het vlak van personeelsbeheer te respecteren. Ons diversiteitsbeleid werd beloond met het diversiteitslabel van Actiris.

Lees meer