Waarom kiezen voor Tempo-Team?

Er zijn wel meer interimbureaus in België. Hoe weet u of u met Tempo-Team de juiste keuze maakt? Wij zetten alvast wat troeven bij elkaar. Troeven die u gemoedsrust moeten en zúllen schenken.

Snel een goede match

Tempo-Team behoort tot de top van de uitzendbureaus in België. Dat is geen toeval, want als klant rekent u bij ons op:

  • uitstekende matching: Tempo-Team is thuis in allerlei sectoren. Ervaren consultants selecteren voor u altijd de geknipte kandidaat uit onze uitgebreide database. 
  • één aanspreekpunt: uw account wordt uw vertrouwenspersoon. Hij of zij kent uw onderneming door en door en weet precies wat u wilt. 
  • full service: Tempo-Team doet meer dan rekruteren alleen. Als u dat wilt, nemen wij ook de volledige administratie van uw uitzenddossiers voor onze rekening.

Efficiëntie voorop dankzij innovatieve tools

Kiest u voor Tempo-Team? Dan kunt u de nieuwste tools gebruiken die uw werk er een stuk gemakkelijker op maken. Denk aan:

  • e-SoluTTions: met deze online-oplossing beheert u de administratie van uw uitzendkrachten volledig elektronisch. Een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk instrument waarmee u heel wat tijd en papier bespaart. 
  • Timelink: dit systeem registreert de prestaties van de uitzendkrachten realtime. Zo wordt het prestatiebeheer een fluitje van een cent. 

Permanentieploeg klok rond bereikbaar

Wat ons nog onderscheidt van de meeste interimbureaus in België? Onze permanentieploeg. Die helpt u graag verder buiten de kantooruren van maandag tot vrijdag, en zelfs in weekends en op feestdagen.

Tempo-Team zorgt voor continuiteit. Op uw vraag zorgt uw contactpersoon van uw vertrouwde kantoor ervoor dat het permanentieteam beschikt over een lijst van reserve-uitzendkrachten.

Ons geheim? Dat is vooral dichtbij u staan

Als een van de topspelers op de arbeidsmarkt blijven we de wendbare, creatieve, àndere matchmaker. Op verrassende manier doen we alles om zo veel mogelijk mensen op basis van hun talenten aan werk te helpen en ze te laten groeien, en daarmee uw onderneming. Hoe u dat merkt? Dat we gewone dingen ongewoon goed doen - elke dag.

Overtuigd dat Tempo-Team bij de betere interimbureaus van België behoort? Speel ons snel uw vacature door. We staan te popelen om ze in te vullen.