Voor al wie wil, maken we het verschil

Klopt, ook voor jou. Want misschien zoek je vandaag een tijdelijke job (FLEX). Of wil je graag meteen vast werk (FIX). Of net een bijverdienste of studentenjob. Werken als uitzendkracht kan op zoveel manieren! 

Samen met jou vinden we een job op jouw maat. Een job die helemaal past bij jouw talenten en ambities. Daarvoor kan je rekenen op meer dan 400 uitzendspecialisten die je met veel plezier helpen. Wat vind jij in deze fase van je leven en loopbaan belangrijk? Daar houden onze consultants rekening mee. Zo vinden ze een job die jou blij maakt, én je werkplezier oplevert.

Werkplezier, hier!

Want om werkplezier draait het. Nope, niet die fruitmand (lekker, wel) of pingpongtafel (oké, ook leuk). Maar jij wilt toch vooral een job die boeit? Een goeie balans tussen werk en privé? En, als het even kan, groeikansen? Kortom: een job die niet alleen bij je cv past, maar je ook het gevoel geeft dat je goed zit?

Wel, dan zit je écht goed bij Tempo-Team!     

In alle regio’s en sectoren

Welke sector of regio je ook kiest, wij vinden werk voor jou. Omdat we een grote speler zijn in uitzendarbeid, rekrutering en selectie. En omdat we vestigingen hebben in heel België. Via 100 kantoren en inhouse-vestigingen helpen wij jaarlijks zo’n 45.000 mensen aan werk.

Onze klanten zijn zowel multinationals als kmo’s en gespecialiseerde productie- en dienstenondernemingen. Zo garanderen wij jou een gevarieerd jobaanbod en genoeg vacatures. Wil jij ook graag zo snel mogelijk aan de slag? 

Vind werkplezier