FAQ

Er bestaan geen slechte vragen, alleen slechte antwoorden, toch? Daarom hebben we hieronder alle veelgestelde vragen én antwoorden voor je samengevat. Staat het antwoord op je vraag er toch niet tussen? Kijk op deze pagina hoe je met ons in contact kan komen.

 

 

Ik wil me inschrijven

Hoe kan ik me inschrijven bij Tempo-Team?

 1. Maak online een profiel aan op MyJobspace. Vul zoveel mogelijk gegevens in. Zo kan ons systeem (onder ‘jobs op maat’) vacatures vinden die écht bij je passen. Al kan je natuurlijk solliciteren op elke job in onze vacaturebank
 2. Nood aan wat technische ondersteuning of een menselijk gezicht? Neem contact op met het Tempo-Team kantoor in je buurt en bespreek het jobaanbod in je regio met onze collega’s.

 

Hoe kan ik solliciteren op een job? 

 1. Klik in onze vacaturebank op de rode jobtitel die je aanspreekt. Op de bijhorende vacaturepagina vind je meer informatie en een gele knop waarmee je rechtstreeks kunt solliciteren. Daarvoor moet je wel aangemeld zijn op MyJobspace. Kom je in aanmerking voor de job, dan nemen onze collega’s binnen de week contact op. Beloofd!
 2. Rechtsboven op de vacaturepagina staan de contactgegevens van de Tempo-Team consultants die de job geplaatst hebben. Zij kunnen je meer informatie geven over de job of feedback bezorgen na je sollicitatie.

 

Hoe ontvang ik jobaanbiedingen per mail? 

Maak een Jobagent aan in MyJobspace – laat dit demofilmpje je helpen. Zo blijf je dagelijks/wekelijks op de hoogte van ons jobaanbod. Je kan je ten allen tijde zelf uitschrijven.

 

Hoe schrijf ik me uit voor de jobmails?

Gebruik de uitschrijflink in de mails of schakel (in MyJobspace) de Jobagent uit. Help, MyJobspace doet raar

Iedereen die is ingeschreven bij Tempo-Team heeft een online profiel via MyJobspace. Ben je op zoek naar werk, dan kun je hier je cv uploaden, jobs op maat zoeken en rechtstreeks solliciteren. Ben je ergens aan de slag via Tempo-Team, dan kun je in MyJobspace je elektronische contract tekenen, je loonfiches en fiscale fiche downloaden of je beschikbaarheid doorgeven. Je beheert zelf je profiel en kunt het op elk moment aanpassen. Handig, toch?

 

MyJobspace kent mijn rijksregisternummer al

Zo, jij hebt blijkbaar in het verleden al eens een profiel aangemaakt bij Tempo-Team. Als dat gelinkt is aan je huidige e-mailadres, kun je er via https://www.tempo-team.be/nl/my-jobspace/reset-password opnieuw toegang toe krijgen. Yes! 

Kent ons systeem wel je rijksregisternummer, maar niet je e-mailadres? Neem dan contact op met het dichtsbijzijnde Tempo-Team kantoor. Onze collega’s helpen je graag verder!

 

Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat hoort bij mijn profiel 

Ook in dit geval neem je best contact op met het dichtstbijzijnde Tempo-Team-kantoor. Onze consultants kunnen je e-mailadres aanpassen, zodat je profiel op MyJobspace bruikbaar blijft.

 

MyJobspace accepteert mijn paswoord niet

 Een sterk paswoord is belangrijk om je gegevens te beveiligen. Een paswoord voor MyJobspace moet: 

 • Minstens 8 karakters tellen
 • Minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer bevatten 
 • Verschillen van je gebruikersnaam

 

Hoe kan ik mijn cv uploaden?

Meld je aan op MyJobspace en klik op het icoontje rechts van ‘Mijn Gegevens’ – nu kun je ze bewerken. Kies ‘documenten’ in het menu links en laad hier je cv op. Geef in het dropdown menu aan welk soort document je oplaadt. 

Let op: documenten mogen niet groter zijn dan 2MB en de documentnaam telt maximum 50 karakters en bevat geen speciale tekens.

 

Hoe kan ik mijn profielgegevens wijzigen?

Meld je aan op MyJobspace en klik op het icoontje rechts van ‘Mijn Gegevens’ – nu kun je ze bewerken.

Pas de gewenste gegevens aan. Navigeren tussen de rubrieken doe je via het menu links. Lukt het toch niet om bepaalde wijzigingen door te voeren? Neem dan contact op met je Tempo-Team-kantoor.

 

Oeps, paswoord/gebruikersnaam vergeten...

Geef je e-mailadres in op de ‘Reset Paswoord’-pagina. Je ontvangt dan een mail om je paswoord/gebruikersnaam opnieuw in te stellen. Doe dat meteen, want de link in de mail werkt slechts tijdelijk. Een paswoord voor MyJobspace moet: 

 • Minstens 8 karakters tellen
 • Minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer bevatten 
 • Verschillen van je gebruikersnaam

 

Ik werk via Tempo-Team

Via je MyJobspace-profiel kan je een heleboel zaken zelf beheren, opzoeken en regelen. Toch persoonlijk advies of extra informatie en ondersteuning nodig? Dan is je consultant je eerste aanspreekpunt – je vindt zijn/haar gegevens op je contract en loonfiches. 

 

Wie is mijn contactpersoon?

Op je contract en loonfiches staat het e-mailadres van je consultant. Hij/zij kent jou en je dossier en staat klaar om je te helpen.

 

Ik ben ziek. Naar wie stuur ik mijn ziektebriefje?

Je consultant, natuurlijk. Of wie dacht je? Op je contract en loonfiches vind je zijn/haar e-mailadres. Buiten de kantooruren bel je met onze permanentie op 0800 92 576. Vergeet niet om binnen de 48 uur je doktersbriefje aan ons te bezorgen.

 

Ik heb een ongeval op weg naar of van het werk

 • Breng je consultant van Tempo-Team meteen op de hoogte. Buiten de kantooruren bel je met onze permanentie op 0800 92 576. Kom je te laat, verwittig dan zeker ook je contact op je werk.
 • Laat het ongeval vaststellen door de politie, de hulpdiensten 112 of getuigen. Ook wanneer het ongeval helemaal niet ernstig is.
 • Noteer de identiteit van de getuigen of diensten altijd op het ongevallenformulier.

 

Ik heb een arbeidsongeval

 • Breng je consultant van Tempo-Team en je ploegchef of verantwoordelijke meteen op de hoogte.
 • Laat het ongeval vaststellen door een dokter of in het ziekenhuis. Bezorg ons zo snel mogelijk je doktersbriefje en onkostennota’s.
 • Kom binnen de 24 uur langs om de verzekeringspapieren in te vullen.

Hoe kan ik mijn arbeidsovereenkomst met e-id ondertekenen?

Volg de stappen in onze speciale handleiding. Komt goed!

 

Wanneer krijg ik mijn loon gestort? 

Het bedrijf waar je via Tempo-Team werkt, geeft ons je prestaties door op vrijdagavond (week 1). Onze loonadministratie verwerkt die gegevens op maandag en dinsdag en stort je loon op donderdag. Op vrijdag (week 2) staat je loon (van week 1) normaal gezien op je rekening.

 

Waar kan ik mijn loonstaten bekijken?

Als uitzendkracht kan je je loonstaten raadplegen via je MyJobspace-profiel. Meld je aan en ga naar 'Mijn Documenten'. Je vindt je loonstaten in het overzicht van alle beschikbare documenten.

 

Ik heb een vraag over mijn loon

 Ook met deze vragen kan je bij je consultant terecht. Je vindt zijn/haar contactgegevens op je contract en loonfiches.

 

Ik heb mijn elektronische maaltijdcheque (of ecocheque) kaart nog niet ontvangen

Bezorg al je gegevens (naam, voornaam, rijksregisternummer, telefoonnummer en het adres waar de kaart naartoe mag) aan Edenred 

 • Per mail naar interimcard-be@edenred.com
 • Telefonisch op 070 22 24 44 

Soms vraagt Edenred om een schriftelijke bevestiging van je adres 

 • via mail aan interimcard-be@edenred.com (waarbij je consultant de mail stuurt)
 • via coupon, te downloaden op www.interimcard.be en per post te bezorgen aan Edenred (Edenred – interimcard, Hermann Debrouxlaan 54 bus 5, 1160 Oudergem) 

Edenred behandelt je vraag en bestelt een nieuwe kaart als blijkt dat je nog geen Edenred-kaart hebt ontvangen.

Meer info hierover vind je hi.

 

Kan ik een kopie van mijn fiscale fiche opvragen?

Meld je aan op MyJobspace en ga naar 'Mijn Documenten'. Je vindt je fiscale fiches in het menu links, waar je ze ook kunt downloaden. Neem contact op met je consultant als je je fiscale fiche per post wil ontvangen of als je vragen hebt over jaaropgaven uit een verder verleden. 

Mijn bedrijf zoekt medewerkers

Dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres! Speel ons je vacature door en wij helpen je (tijdelijke) versterking zoeken. Of neem contact op met een Tempo-Team kantoor in jouw buurt en bespreek onze oplossingen met een consultant.

 

Ik zoek een stage of sponsoring

Kan ik stage lopen bij Tempo-Team?

Dat kan! Je leest er meer over op de webpagina ‘Werken bij Tempo-Team’. Je kunt je meteen online kandidaat stellen.

 

Wil Tempo-Team mijn project sponsoren?

Tempo-Team sponsort vooral projecten met een sterke link met de arbeidsmarkt: opleiding, rekrutering, professionele integratie. Voor lokale initiatieven, neem je best contact op met het Tempo-Team kantoor in je buurt. Wil je een nationaal project voorstellen? Dan mail je best alle info naar marketing@tempo-team.be 

 

Mijn vraag staat niet tussen de meestgestelde vragen

Heb je alle vragen doorgenomen en geen antwoord gevonden? Onze collega’s van het Tempo-Team kantoor in jouw buurt helpen je graag verder.