Zó werkt het systeem met dienstencheques

Loop je ook verloren in al die schoonmaak vacatures? Werken als huishoudhulp met het systeem van dienstencheques via Tempo-Team heeft tal van voordelen. Wij overlopen ze met jou.

Een zekere job

Als je alshuishoudhulp met dienstencheques via Tempo-Team werkt, staan wij in voor je aanwerving en je begeleiding. Het verschil? Als erkende onderneming zijn wij thuis in werk en dat merk je. Je werkt in een duidelijke structuur, volgens een goed omschreven takenpakket en in een wettelijk kader waardoor je een vast loon en alle sociale voordelen als werknemer krijgt. Alles netjes geregeld! En zo hoort dat.

Kies mee je uren en je taken

Als huishoudhulp met dienstencheques bepaal je helemaal zelf hoe je job er komt uit te zien. Je bepaalt zelf hoeveel uren per week je wilt werken en welke taken je voorkeur genieten. Je werkt bij verschillende klanten thuis en leert zo nieuwe mensen kennen.
Je takenpakket is heel gevarieerd: bij de ene klant ga je vooral schoonmaken, bij de volgende zorg je ervoor dat meneer zijn hemden netjes gestreken zijn. Voor het bejaarde koppel om de hoek ga je boodschappen doen, het eten klaarmaken en neem je de afwas voor je rekening. Stuk voor stuk zullen je klanten je erg dankbaar zijn voor de huishoudelijke hulp die je biedt.

Meer weten?

Je vindt het antwoord hieronder.

Veelgestelde vragen over dienstencheques

Schrijf je in als huishoudhulp in het systeem van dienstencheques

Vul je gegevens hier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schrijf je in