extra-opleiding
extra-opleiding

Oh, september... Kleuters en kinderen gespen hun boekentas om. Studenten gaan de wereld ontdekken in de grote stad. En jij? Waarom zou jij je horizon niet verruimen? Wie bijleert, blijft jong van geest. Als huishoudhulp bij Tempo-Team @Home mag je meer dan 80 online cursussen volgen. Helemaal gratis en op je eigen tempo!

Klinkt goed? Probeer het dan eens! Snuister zelf in het ruime aanbod of check deze 8 opleidingen:

1. Gewoon goed Nederlands

Is de taal die jij met je klanten spreekt niet je moedertaal? Geen probleem! Na deze cursus kom je vlot uit je woorden. Er zijn ook lesreeksen om je kennis van het Engels of de 2e landstaal bij te spijkeren.

2. Goede voornemens volhouden

Bang dat je wel aan de cursus zult beginnen, maar nooit ofte nimmer het einde zult halen? Een gouden tip: begin met de GoodHabitz cursus om goede voornemens te leren volhouden. Het komt erop aan kleine stapjes te zetten, zoals we hier al vertelden.

3. De kracht van falen

Niet het meest zelfzekere type? Deze cursus leert je anders naar het leven te kijken. Het is niet altijd zwart/wit of winnen/verliezen. Je kunt veel leren door te proberen, los van het resultaat!

4. Vitaliteit

Bakken energie, een blakende gezondheid en volop goesting om ertegenaan te gaan op het werk: dàt willen we allemaal wel. In deze cursus leer je waarop je moet letten om die vitale levensstijl waar te maken. Spoiler: het zijn drie dingen tegelijk, zoals we hier al verklapten.

5. Hak die knoop door!

Vind jij het ook zo moeilijk om beslissingen te nemen? Stop met het maken van eindeloze lijstjes pro en contra. Na deze cursus hak je knopen door zonder omkijken.

6. Goed met geld

Flirt jij op het einde van de maand met rode bankcijfers en verschijnt je loon geen dag te vroeg op je rekening? Doe dan je voordeel met de slimme budgettips uit deze (gratis!) cursus.

7. Grip op je leven, rust in je hoofd

Is het bij jou ook van druk-druk-druk en blijven je hersens ’s nachts in bed gewoon doormalen? Maak dan tijd voor deze cursus. In ruil krijg je rust in je hoofd en ruimte in je agenda!

8. Natuurlijk duurzaam

Poets je graag met natuurlijke producten en zakt je hart in je schoenen als je de afvalberg ziet? Doe dan iets met dat onbehagen! Deze lesreeks reikt je tips aan voor een milieubewuster leven.