Tempo-Team Office focust op secretariaat, sales en administratie 🧑‍💻

Tempo-Team Office ontwikkelde voor bediendenprofielen specifieke middelen om uw behoeftes aan tijdelijke en vaste kantoorfuncties optimaal te vervullen. Secretariaat, sales of administratie? Wij vinden de geknipte kandidaat!
 

De 7 beloftes van Tempo-Team Office

Doet u een beroep op Tempo-Team Office? Dan houden wij ons aan 7 uitdrukkelijke beloftes, uw garantie voor een unieke dienstverlening:
 

1. Wij richten ons exclusief op drie domeinen

Onze gespecialiseerde Office Units weten precies aan welke specifieke vereisten uitzendkrachten in secretariaat, administratie of sales moeten voldoen om optimaal te renderen.
 

2. Wij zetten gepassioneerde consultants in

Van onthaal tot evaluatie: bij Tempo-Team Office kunt u rekenen op een consultant die zich met hart en ziel voor u inzet. Iemand die meester is in het beheer van profielen, behoeftes en processen en steeds klant en kandidaat centraal stelt.
 

3. U kunt rekenen op originele en innovatieve oplossingen

Tempo-Team Office biedt u complementaire dienstenpakketten (interim, HR) en online tools zoals e-SoluTTions aan. De instroom van kwalitatieve kandidaten wordt mee gegarandeerd door online registratie en rechtstreekse opname in de nationale kandidatendatabank.
 

4. U haalt de juiste persoon in huis

Elke selectie wordt voorafgegaan door een uitgekiende procedure in vijf stappen, mét referentiecheck op basis van een uitgebreide testbatterij. Zo bouwt Tempo-Team Office permanent aan een rijke en kwalitatieve kandidatendatabank om optimaal op uw noden te kunnen inspelen.
 

5. No cure, no pay

U betaalt vooraf niets en krijgt geen initiële of opstartkosten voorgeschoteld. U betaalt pas wanneer de juiste kandidaat gezocht, geselecteerd én operationeel is.
 

6. Alles is zo klaar als een klontje

Bij Tempo-Team Office is helderheid altijd en overal troef: in de onberispelijke administratie, het prijzenbeleid, de werkmethode, de doorgedreven opvolging, de rapportering. Zowel off- als online.

 

7. Wij helpen om uw rendement te verhogen

Dankzij onze investeringen in het e-traject, bijvoorbeeld met E-SoluTTions, wordt u bevrijd van omslachtige administratie. U bent rechtstreeks verbonden met onze systemen om sneller, doeltreffender en eenvoudiger te kunnen werken.
 

Tempo-Team Office: voor ál uw bediendenprofielen

Dagelijks doen vele bedrijven met succes een beroep op Tempo-Team Office voor de volgende functies:

  • Commercieel, Aankoop, Verkoop
  • Bank, Financiën, Verzekeringen
  • Marketing, Communicatie
  • Secretariaat en diverse bediendenprofielen 

Zoekt u uitzendkrachten voor een bediendenfunctie? Tempo-Team Office hééft ze.
Neem vandaag nog contact op met

een kantoor in uw buurt

Op zoek naar een medewerker?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Ik zoek een medewerker

Meer informatie nodig?

Neem contact op met een kantoor in jouw buurt 🏢

Een kantoor in uw buurt