Van vele markten thuis

Ontdek de Tempo-Team sectoren

De Tempo-Team sectoren waarin wij traditioneel sterk staan? Dat zijn Office en Industry. Maar wij mikken breder dan dat. Vandaag zijn wij als uitzendorganisatie actief in de meest uiteenlopende sectoren en bedrijfstakken. Wij lijsten onze specialisaties voor u op.

Office

Een uitzendkracht die snel start en succesvol blijft voor een bediendenfunctie? Vraag ernaar bij Tempo-Team Office. Thuis in secretariaat, administratie en sales.

Lees meer
Industry

Dringend op zoek naar tijdelijke of vaste arbeiders? Tempo-Team maakt meteen werk van sterke uitzendkrachten, voor tal van functies.

Lees meer
Logistics

Op zoek naar logistieke medewerkers om piekperiodes te overbruggen of als blijvende versterking? Tempo-Team Logistics vindt ze voor u.

Lees meer
Technica

Geschoold technisch personeel ligt niet voor het rapen. Maar wat als u er dringend nodig hebt? Dan vraagt u het toch gewoon aan Tempo-Team Technica.

Lees meer
Construct

Op zoek naar (tijdelijke) arbeiders in de bouw? Tempo-Team Construct selecteert de geknipte kandidaten en bouwt mee aan het succes van uw projecten.

Lees meer
ChildCare

Werknemers een voordelig extraatje geven en zélf winnen? Met Tempo-Team Childcare, de thuisoppasdienst voor kinderen van uw werknemers.

Lees meer
Medica

Medisch gediplomeerde medewerkers nodig? Vertrouw op Tempo-Team Medica: wij selecteren voor u de perfecte kandidaat.

Lees meer
Horeca

Slaagt u er maar niet in om gemotiveerd horecapersoneel te vinden én houden? Dan ontmoette u de enthousiaste uitzendkrachten van Tempo-Team Horeca nog niet.

Lees meer
Contact center

Piekperiodes in uw contactcenter overbruggen? De uitzendkrachten van Tempo-Team Contact Center staan klaar.

Lees meer
Retail

Kan uw winkel tijdens drukke periodes extra handen gebruiken? Tempo-Team Retail stuurt gemotiveerde interims.

Lees meer
Payrolling

Interim payrolling een heel gedoe? Besteed het uit aan Tempo-Team. Wég administratieve rompslomp. Hallo, meer tijd voor belangrijke taken.

Lees meer