Kies zelf wat de inhouse consultant doet en wanneer

Samen met Tempo-Team bepaalt u de opdrachtomschrijving van uw inhouse consultant. Hij of zij neemt het uitzendproces op zich, maar neemt er op uw vraag ook andere HR-taken bij. Een inhouse consultant is bij u aanwezig wanneer u maar wilt:

  • voltijds of deeltijds 
  • het hele jaar door 
  • in bepaalde seizoenen 

De voordelen van een inhouse uitzendbureau

Thuis in uw onderneming
de inhouse consultant kent uw bedrijf, uw medewerkers, de sfeer en de werkmethodes door en door. Hij of zij weet dus perfect welke functies wanneer moeten worden ingevuld op welke afdeling en ook … door wélk type uitzendkracht.

Proactief voor piekperiodes
de inhouse-consultant kent uw productieplanning en anticipeert vlotjes op drukke periodes. Openstaande vacatures worden snel ingevuld.

Lager verloop, werken met een pool
dankzij een inhouse uitzendkantoor daalt het verloop van uitzendkrachten. Wij bouwen een pool van tijdelijke medewerkers waarop u kunt rekenen.

In de buurt
een inhouse-samenwerking garandeert een optimale communicatie tussen u en ons. Meteen reageren op eventuele problemen, snel evalueren van nieuwe uitzendkrachten…

Geen administratieve rompslomp
de inhouse-consultant volgt uw uitzenddossier op van a tot z. Dat betekent dat uw personeelsdienst er helemaal geen werk aan heeft en tijd vrij krijgt voor andere zaken.

Alles geregeld
we waken mee over de veiligheid op de werkvloer; garanderen transparantie inzake werkwijze en resultaten én verhogen uw rendement met onze kostenbesparende aanpak.

Verwelkomt u graag een inhouse consultant in uw organisatie? Contacteer het Tempo-Team kantoor in uw buurt om vrijblijvend de samenwerking te bespreken.

Ontdek hier waarom onze klanten graag gebruik maken van onze inhouse services. Hoe kunnen we u helpen?

Meer informatie over onze Inhouse service?

Neem snel contact op via uw dichtsbijzijnde Tempo-Team kantoor!

Een kantoor in uw buurt

Op zoek naar een medewerker?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Ik zoek een medewerker