Flex_fix_werken
Flex_fix_werken

Nieuwe werknemers rekruteren? Geen lachertje, want er zijn nog altijd meer vacatures dan kandidaten. Bovendien: in de yolo-economie weten sollicitanten steeds beter wat ze willen. Don't worry, dit is voor jou dé kans om een tijdelijke topper of een vaste kracht te rekruteren die precies past bij wat jouw bedrijf nodig heeft. 

Gezocht: positieve en gemotiveerde werknemers

Ja, als ondernemer heb je behoefte aan jobtimisten die volop mee willen gaan voor het succes van jouw bedrijf. Wie staat er op jouw verlanglijstje? 

Uitzendkrachten om tijdelijk afwezigheden op te vangen of drukke periodes te overbruggen? Mogelijk is een pool van flexibele werknemers zelfs een must voor jouw bedrijfsactiviteit en sector. Veel uitzendkrachten met een vergelijkbaar profiel nodig? Wij kunnen je helpen om ze te vinden.  

Of wil je liever vaste werknemers rekruteren? Om je teams permanent te versterken. 

FLEX of FIX: onze campagne die je vooruithelpt

Met onze aanstekelijke FLEX of FIX-campagne spelen we in op de yolo-werkcultuur? You only live once, dus willen mensen het werkleven dat bij hen past: proeven van verschillende tijdelijke jobs (FLEX) of kiezen voor werkzekerheid en een vaste job (FIX).

De voordelen van de FLEX of FIX-aanpak voor jouw bedrijf:

  • We spreken extra werkzoekenden aan die een match met jouw bedrijf kunnen zijn. 
  • De kans op een match is groter, omdat kandidaten een bewuste keuze maken voor een job waarin ze zich goed voelen. Dat betekent: meer motivatie en meer werkplezier en dus betere resultaten.  

Slim rekruteren: welke werknemers passen het best bij jou? 

FLEX’ers: blijven niet graag plakken in een job. Deze werknemers houden van afwisseling en willen zo veel mogelijk werkervaringen in hun rugzak stoppen. Dat doen ze via tijdelijke uitzendcontracten of in flexi-jobs. 

💪 voor jouw bedrijf: de flexibiliteit, de uitgebreide set skills die zij bijeensprokkelden in verschillende jobs en voor jouw onderneming kunnen inzetten.

FIX’ers:  zetten met veel plezier hun tanden in een vaste job. Omdat ze werkzekerheid belangrijk vinden en iets willen opbouwen. Deze werknemers weten wat ze kunnen en wensen en zijn klaar om het beste van zichzelf te geven in hun droomjob. Ze werken met een tijdelijk naar vast contract of een vast contract. 

💪 voor jouw bedrijf: de standvastigheid. FIX’ers rekruteren, betekent een band smeden en je retentie versterken. Want werknemers die houden van zekerheid zullen niet zo snel van job veranderen, tenzij binnen je bedrijf. En da’s geen kleinigheid in de krappe arbeidsmarkt.

Hoe zit het ook weer met de voordelen van tijdelijke of vaste contracten voor je bedrijf? We zetten ze hier voor jou op een rij.  

Tijdelijke toppers of vaste krachten, wie heb je nodig? 

Rekruteren is een fulltime job die wij jou graag uit handen nemen. Zo kan jij je op je kernactiviteiten focussen. Vast of tijdelijk: geef hier door wat voor jou werkt.