pompoen_lantaarn
pompoen_lantaarn

Kandidaat orderpickers die houden van wat griezelen mogen niet ontbreken op de Halloween-Jobdagen van logistiek dienstverlener Kuehne+Nagel en HR-dienstverlener Tempo-Team op 23 en 31 oktober in Geel. In de spokerige sfeer van de donkere herfstdagen kunnen ze er op de site van Kuehne+Nagel solliciteren in onvervalste Halloweensfeer voor een job in twee ploegen. De jobdag opent speciaal tussen 14 en 20 uur de deuren zodat ze optimaal aansluiten bij de werkroutines van kandidaten die in een nachtploeg werken.

Tijdens deze bijzondere jobdagen daagt Kuehne+Nagel sollicitanten uit om hun vaardigheden te testen tijdens thematische opdrachten met een duister, maar ook ludiek randje. Zo worden de kandidaten uitgedaagd om hun stressbestendigheid te demonstreren door in een mysterieus goedje producten op te vissen of hun logisch inzicht te bewijzen door het optimaal vullen van dozen met grillige pompoenen.

quote icon

Dat solliciteren geen saaie boel hoeft te zijn, ervaren de deelnemers tijdens onze Halloween-Jobdagen. Het wordt een unieke gelegenheid waarbij we de site van Kuehne+Nagel in Geel omtoveren tot een waar ‘griezelwarehouse’. Zo motiveren we kandidaten extra om aan onze jobdagen deel te nemen.

Joke Verwaest
Business manager bij Tempo-Team

Ambitieuze plannen voor Limburg

Kuehne+Nagel plant in de nabije toekomst nog nieuwe tewerkstelling in de regio met de opening van twee nieuwe vestigingen in Beringen en Tessenderlo. Het bedrijf is daarom doorlopend op zoek naar orderpickers, -packers en andere profielen voor haar verschillende sites in de Kempen en weldra ook in Limburg. Hierbij zet Kuehne+Nagel niet alleen in op werkgelegenheid, maar biedt het ook talrijke mogelijkheden voor loopbaantrajecten naar leidinggevende functies, inclusief vaste contracten.

quote icon

Door het aanhoudende succes van Kuehne+Nagel blijft onze lokale tewerkstelling groeien en bieden we extra kansen aan mensen om werk te vinden in hun eigen regio. Hiermee blijven we streven naar het creëren van aantrekkelijke kansen voor iedereen.

Kristof Luys
HR Business Partner bij Kuehne+Nagel