Ijs_jacques
Ijs_jacques

Westerlo-Oevel - Roomijsproducent Jacques Ice gaat het komend jaar op zoek naar een honderdtal medewerkers voor zijn productiesite in Westerlo-Oevel, waar het in oktober nog maar net een nieuw logistiek centrum in gebruik nam. Daarnaast neemt Jacques Ice ook twee nieuwe productielijnen in gebruik. De aanwervingen dienen enerzijds om die lijnen te bemannen en anderzijds is de start van het nieuwe jaar ook het begin van wat voor Jacques Ice het hoogseizoen is. Nu gaat ook de voorbereiding van de zomermaanden van start. Voor de aanwerving van de nieuwe medewerkers doet Jacques Ice een beroep op HR-dienstverlener Tempo-Team. 

Voor zijn productiesite in Westerlo-Oevel, waar Jacques Ice jaarlijks 240 miljoen ijsjes produceert, gaat het familiebedrijf dit jaar op zoek naar een honderdtal nieuwe medewerkers. Het betreft een zeventigtal seizoensgebonden jobs als inpakker en een twintigtal techniekers of operators, met zicht op een vast contract. Het betreft voornamelijk jobs in een 2-ploegensysteem of nachtregime. Daarnaast zijn er ook nog openstaande vacatures voor een tiental andere profielen zoals laborant, trainee supervisor, preventieadviseur of IT support engineer. 

quote icon

Zonder productie in de wintermaanden, geen ijsjes in de zomer. We vangen pieken in de zomer op door winterproductie. Dat helpt ons enerzijds om stabiel te plannen en langs de andere kant biedt ons nieuw logistiek centrum ons de mogelijkheid om de stockage in eigen beheer te houden. Die besparing gaf ons de mogelijkheid om te investeren in twee nieuwe productielijnen waarvoor we nu de nodige techniekers en operatoren zoeken.

Nicholas Robeyn
Verkoopdirecteur bij Jacques Ice
quote icon

Bij Jacques Ice werken 155 mensen en op piekmomenten komen daar een zeventigtal uitzendkrachten bij. Het is een sterk groeiend familiebedrijf dat bekend staat in de regio als een stabiele werkgever omdat het ieder jaar opnieuw blijft investeren in de verdere uitbouw van het bedrijf

Leona De Bie
Business manager Kempen bij Tempo-Team