Er zijn wel meer interimbureaus in België. Hoe weet u of u met Tempo-Team de juiste keuze maakt? Wij zetten alvast wat troeven bij elkaar. Troeven die u gemoedsrust moeten en zúllen schenken. Er zijn wel meer uitzendkantoren in België. Hoe weet u of samenwerken met ons de juiste keuze is?

Snel een goede match

Wij behoren tot de top van de uitzendkantoren in België. Dat is geen toeval, want als klant rekent u bij ons op:

  • uitstekende matching: wij zijn thuis in allerlei sectoren. Ervaren consultants selecteren voor u altijd de geknipte kandidaat uit onze uitgebreide database.
  • één aanspreekpunt: uw account is uw vertrouwenspersoon. Hij of zij kent uw onderneming door en door en weet precies wat u wilt.
  • full service: wij doen meer dan rekruteren alleen. Als u dat wilt, nemen wij ook de volledige administratie van uw uitzenddossiers voor onze rekening.

Efficiëntie voorop dankzij innovatieve tools

Kiest u voor ons? Dan kunt u de nieuwste tools gebruiken die uw werk er een stuk gemakkelijker op maken. Denk aan:

  • e-SoluTTions: met deze online-oplossing beheert u de administratie van uw uitzendkrachten volledig elektronisch. Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke  tool waarmee u heel wat tijd en papier bespaart.
  • Timelink: dit systeem registreert de prestaties van uw uitzendkrachten in realtime. Prestatiebeheer gaat zo makkelijk en snel.

Permanentieploeg klok rond bereikbaar

Onze permanentieploeg helpt u graag verder buiten de kantooruren van maandag tot vrijdag, en zelfs in weekends en op feestdagen. Zo garanderen wij continuïteit. Op uw vraag zorgt uw contactpersoon van uw vertrouwde kantoor ervoor dat het permanentieteam beschikt over een lijst van reserve-uitzendkrachten.

Ons geheim? Dat is vooral dicht bij u staan

Als een van de topspelers op de arbeidsmarkt blijven we de wendbare, creatieve, ándere matchmaker. Op een verrassende manier doen we alles om zo veel mogelijk mensen op basis van hun talenten aan werk te helpen en ze te laten groeien, en daarmee uw onderneming. Ongewoon goed doen wat gewoon lijkt, dat zijn wij. Dat is wat wij Samen.Graag. Doen.

Geef ons uw vacature door