Bij Tempo-Team begrijpen we wat jij als werknemer of werkzoekende belangrijk vindt: een job op jouw maat en jouw tempo, maar ook betekenis en zinvol werk. Daarnaast snappen wij maar al te goed dat je in je dagelijks werk variatie en uitdaging zoekt, en je verbonden wilt voelen met collega’s. En natuurlijk wil jij je vaardigheden optimaal kunnen inzetten en aanscherpen. 

Ook voor jou als werkgever weten we bij Tempo-Team wie jouw professioneel hart sneller laat slaan: tevreden, blije medewerkers met de juiste spirit en betrokkenheid. Jobtimisten met wie je een versnelling hoger kan schakelen en je doelstellingen bereiken in deze war for talent. Toch? 

Wel, dan ben je bij Tempo-Team aan het juiste adres.

Werkplezier: een cocktail van balans, inhoud en groei

Onze drijfveer wanneer we kandidaten aan een job helpen en bedrijven aan de juiste match? Werkplezier. Met jobtimisme als rode draad, doen we er alles aan om een positieve werkcultuur te creëren, zowel voor werknemers als werkgevers. En dat op een duurzame manier.

En werkplezier draait om méér dan een hippe kantine of groots personeelsfeest. De 3 belangrijkste ingrediënten van werkplezier: de juiste balans tussen werk en privé, de inhoud van de job en ruimte voor persoonlijke groei. Deze mix is veel belangrijker dan loon of andere zaken, zo blijkt uit ons jaarlijks onderzoek. Werkplezier zorgt ervoor dat werknemers beter in hun (werk)vel zitten, productiever zijn en langer blijven. Het heeft bijgevolg een positief effect op rekrutering én retentie. Daar plukt toch iedereen de vruchten van? 

Samen voor meer werkplezier

Logisch dat Tempo-Team werkplezier met stip op één zet. Het staat bovenaan onze agenda. We maken er graag werk van om dat ook bovenaan jouw agenda te laten prijken. Of je nu op zoek bent naar werk of medewerkers.

Vind een medewerker