teambuilding
teambuilding

Komt de jaarlijkse teambuilding weer in zicht? En heb je écht geen zin om nog eens te gaan karten? Kan je geen paintball meer zien? Doe dan inspiratie op in ons lijstje. Zeven ideeën voor een teambuilding extraordinaire.

Werken is plezant als de sfeer in het team goed zit. Mensen presteren ook beter als ze op hun collega’s kunnen rekenen. Een toffe teambuilding is dus geen overbodige luxe. Al mag het uitje zelf wel een ‘wow-factor’ hebben:

IJssculpturen maken

Onder begeleiding van een professionele beeldhouwer gaan jullie ijsblokken te lijf. Met hamer en beitel tover je een kunstwerk tevoorschijn. Als dat geen creatieve manier is om de sfeer in het team te ontdooien. 

Raften op zee

Golven trotseren, aan boord blijven en stevig peddelen. Aan uitdagingen geen gebrek op volle zee. Om op koers te blijven, moeten jullie samenwerken. Na een dag op het woelige water, is het vast smooth sailing op de werkvloer.

Maffiaspel in de stad

Een spannend stadsspel zoals je het uit je jeugd kent, maar dan met real-time navigatie. Een groepje machtige maffiosi neemt het op tegen een korps knappe politiekoppen. Geef je innerlijke competitiebeest even de vrije teugel – maar word daarna weer die sympathieke collega.

Virtual Reality Gaming

Met een Virtual Reality bril op je neus neem je het op tegen collega’s in een multiplayer game. Hou je van wilde actie en spanning of dwaal je liever rond in een droomwereld?  Alles kan. Een goede teambuilding draait om een gedeelde ervaring, en geen ervaring zo uniek als een virtuele!

Luxe Oldtimer Tour

Mag het een beetje meer zijn? Kruip dan achter het stuur van een nostalgische klassewagen en rijd een rally met oldtimers en een (foto)quiz onderweg. Navigeer als een echte heer (of dame) door het verkeer. Met goeie manieren komt een team al heel ver.

Apenstreken

Willen jullie een luchtige en leuke teambuilding, dan is een paar uur dollen in het Airzone parcours in Kontich een topidee. Laat je inpakken in een reusachtige opblaasbubbel of neem het op tegen het luchtkussen dat alles neermaait. Lach eens goed met jezelf en de collega’s. Luchtig duurt het langst!

Ontsnap uit de Escape Room

Ze zijn al een tijdje Het Nieuwe Ding in Teambuilding Land, en – eerlijk – dat verdienen ze ook. Onder tijdsdruk raadsels oplossen om uit een claustrofobisch hok te geraken? Altijd leerrijk, zo’n extreem experiment – of jullie nu uit Kamer 22 van het Spookhotel willen ontsnappen of het Geheim van de Farao zoeken…

PS: Zo maak je sfeer op de werkvloer en hier vind je toffe jobs.