Tempo-Team Construct staat voor u klaar 👷

Stelt u arbeiders in de bouw tewerk en kunt u tijdelijke versterking gebruiken? Bijvoorbeeld om piekperiodes te overbruggen of voor een project dat extra mankracht vergt? Via Tempo-Team Construct schakelt u snel de geknipte kandidaten in - voor korte of langere termijn.

De consultants van Tempo-Team Construct respecteren alle regels

De bouwsector stelt specifieke eisen inzake veiligheid, wetgeving en flexibiliteit. Correcte werving en selectie van gekwalificeerde arbeiders laat u dan ook het best over aan specialisten. Tempo-Team Construct heeft experts in huis die zich met veel enthousiasme focussen op de bouwwereld.

Die gespecialiseerde consultants kennen de wetgeving en veiligheidsvereisten tot in de puntjes en zorgen ervoor dat uw tijdelijke tewerkstelling van arbeiders in de bouw wettelijk helemaal in orde is. De consultants werken trouwens regionaal: u vindt er dus altijd een in uw buurt.

Tempo-Team Construct selecteert kandidaten met de juiste competenties

Wat is het profiel van uw tijdelijke arbeider(s) in de bouw? Samen met u bespreken we uw wensen. Zo vinden wij voor u de juiste kandidaat met de juiste competenties. Tempo-Team Construct gaat daarbij uiterst zorgvuldig te werk - zonder in te boeten op snelheid. We weten hoe belangrijk dat is in de bouwsector. U kunt dus rekenen op een vlotte afhandeling.

Tempo-Team Construct maakt van veiligheid een prioriteit

De veiligheidseisen in de bouw liggen hoog. Tempo-Team Construct zet daarom sterk in op consultants die perfect op de hoogte zijn van alle veiligheidsvoorschriften en uitzendkrachten die veilig werken: dat vinden wij heel belangrijk. Onze consultants worden permanent opgeleid. Al onze uitzendkrachten volgen een VCA-veiligheidsopleiding van 16 uur en moeten slagen voor het VCA-examen. Zo maken we van veiligheid een prioriteit.

Waarom Tempo-Team Construct?

  • U bespaart kostbare tijd: Onze consultants nemen werving en selectie van geschikte kandidaten volledig voor hun rekening. 
  • Uitzendwerk in de bouwsector is specialistenwerk: De experten van Tempo-Team Construct kennen de wetgeving en veiligheidsvoorschriften door en door. 
  • Gekwalificeerde uitzendkrachten komen naar u toe : Al onze kandidaten beschikken over de juiste competenties voor de bouw en volgden de vereiste opleidingen. 
  • U bent zeker van een goede match: Tempo-Team Construct selecteert kandidaten op basis van uw specifieke noden. 
  • U krijgt snel versterking: Dankzij onze uitgebreide database en ons netwerk verspreid over heel België vinden wij snel de juiste kandidaat. 

Wenst u dat onze consultants meebouwen aan uw project? Contacteer het Tempo-Team kantoor in uw buurt om uw wensen te bespreken.

Op zoek naar een medewerker?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op.

Ik zoek een medewerker

Meer informatie nodig?

Neem contact op met een kantoor in uw buurt 🏢

Een kantoor in uw buurt