Stage bij Tempo-Team

 

Stagair bij Tempo-Team 

Als stagiair consultant ben je een enthousiaste, zelfstandige en resultaatgerichte teamspeler. Afhankelijk van je studierichting en competenties, wordt een takenpakket samengesteld dat bij je leerverwachtingen aansluit. Je draait mee op kantoor: je biedt ondersteuning aan de consultants, je hebt contact met uitzendkrachten en klanten (bedrijven).

  Bekijk hier het aanbod

 

 

Profiel van de stagiair:

  • Je bent een gemotiveerde student met interesse in HR en/of de uitzendsector
  • Je hebt een scherp inzicht en een goede mensenkennis
  • Je bent vlot met taal en communiceert graag
  • Je bent enthousiast, stressbestendig en werkt resultaatgericht
  • Je bent administratief sterk

 

Stagedomein:

Recent heeft Tempo-Team een nieuwe strategie doorgevoerd in de werking van de kantoren. Dit heeft ertoe geleid dat er meer afgebakend en gespecialiseerd gewerkt wordt. Hierdoor kunnen we ook ons stage aanbod meer diversifiëren en naar gelang de opleiding een aangepast takenpakket voorzien. Alle teams hebben een basis aan gelijkaardige taken, maar leggen een ander accent in de functie-inhoud:

  • Market Team: Focus op sales & communicatieve vaardigheden

In deze teams gaan uitzendconsulenten zelf op zoek naar nieuwe klanten. Ze doen telefonische prospectie en leren klanten overtuigen met Tempo-Team te werken. Uiteraard speelt rekrutering hier ook een belangrijke rol. De consulenten gaan op zoek naar de juiste kandidaten, via allerlei kanalen en zoeken de perfecte match tussen klant en kandidaat.

  • Inhouse & Large Volume Team: Focus op recruitment & testing

In deze teams ligt de focus op rekrutering. De consulenten zijn bij de klant zelf gevestigd (inhouse) of werken voor een beperkt aantal vaste klanten (Large Volume) en verzorgen de dagelijkse planningen voor verschillende ploegen van uitzendkrachten. Hierbij wordt constant een ‘pool’ van kandidaten beheerd. Dit betekent dat bepaalde profielen steeds gerekruteerd en gescreend dienen te worden. Hierbij komt vaak gespecialiseerde testing (Cebir) kijken.

  • Dienstencheques Team: Focus op administratie & talen

De consulenten dienstencheques zijn verantwoordelijk voor de werving en opvolging van huishoudhulpen die via dienstencheques bij particulieren (gezinnen) aan de slag gaan. Deze huishoudhulpen zijn vast in dienst bij Tempo-Team, wat een specifieke administratieve opvolging en aanpak vraagt. De invulling en opvolging van de uurroosters speelt een belangrijke rol, alsook de administratieve opvolging van de cheques. Veel huishoudhulpen zijn anderstalig en worden vaak in het Frans of Engels verder geholpen.