Algemene voorwaarden Goodhabitz

Tempo-Team vindt ontwikkeling belangrijk. Als je een profiel aanmaakt via Tempo-Team bieden we jou daarom gratis online trainingen aan van GoodHabitz.

Voorwaarden goodhabitz

Tempo-Team heeft met GoodHabitz afgesproken dat jij gebruik kunt maken van de online trainingen van GoodHabitz zodra je als kandidaat een profiel aanmaakt in MyJobSpace. Je kunt je hiervoor aanmelden vanuit je MyJobSpace profiel.

Indien je je aanmeldt voor deze online trainingen verstrekt Tempo-Team jouw naam en e-mailadres aan GoodHabitz. Vervolgens krijg je een e-mail van GoodHabitz om jouw account te activeren. Het account is een account bij GoodHabitz dat je ongeacht jouw inschrijving bij Tempo-Team kunt aanhouden.

GoodHabitz gebruikt jouw gegevens voor het aanbieden van online trainingen. Tempo-Team heeft toegang tot jouw gegevens in GoodHabitz (behaalde certificaten per module) ter aanvulling van jouw profiel, voor betere inzetbaarheid en ten behoeve van analyses. Dit houdt in dat we bijvoorbeeld meten hoeveel mensen gebruik maken van bepaalde testen zodat wij dit in onze besluitvorming kunnen meenemen. Het Privacy Statement van Tempo-Team is hierop van toepassing.

Op jouw account bij GoodHabitz zijn de algemene voorwaarden van GoodHabitz van toepassing. 

Ben je akkoord met bovengenoemde voorwaarden, meld je dan nu aan in MyJobSpace