Wat kunnen wij nóg voor u doen?

Poetsen, strijken, kleine boodschappen doen: uw huishoudhulp kan u heel wat werk uit handen nemen. Bij Tempo-Team@Home willen we nadenken over hoe we onze diensten aan u in de toekomst nog kunnen uitbreiden. Neem deel aan onze enquête en laat ons weten hoe u dat ziet.

Tijd voor de tuin?

Zomer betekent: tijd voor ontspanning, plezier en barbecueën met vrienden. Dat genieten speelt zich vaak af in uw tuin. In de zomer komt die weer tot leven en groeit het gras heel snel. Het onderhoud van uw tuin brengt dan ook het nodige werk met zich mee. Zitten uw weekends ook zo vol? Wie neemt dan het tuinonderhoud voor zijn rekening? Misschien is dit een taak die wij in de toekomst van u kunnen overnemen.

Gerust met vakantie gaan

De vakantie staat voor de deur. Voor u naar andere oorden vertrekt, valt er heel wat te regelen. Wie gaat er elke dag bij oma langs om te checken of ze hulp nodig heeft? En wie zorgt er voor de hond terwijl u weg bent? Vergeet ook zeker niet om de politie op de hoogte te brengen dat u er even niet bent. En over de tuin gesproken: wie geeft uw planten water tijdens uw vakantie? Ook hier is in de toekomst mogelijk een taak voor Tempo-Team@Home weggelegd.

Laat het ons weten

Herkent u zich in dit verhaal? En vraagt u zich af hoe u alles geregeld krijgt? Dan is onze enquête echt iets voor u. Daarin kunt u ons, Tempo-Team@Home, laten weten aan welke diensten u nog nood hebt.

Vult u de enquête in? Dan maakt u kans op een gratis prestatie van 8 uur huishoudhulp!

Dank u om deel te nemen en veel succes!