De 5 voordelen van elektronische dienstencheques

Gebruikt u nog papieren dienstencheques? Het kan veel sneller en makkelijker met elektronische dienstencheques. Wij geven u 5 redenen om over te schakelen.

1. U bespaart tijd

De cheques zijn onmiddellijk beschikbaar na bestelling/betaling. U moet dus niet meer wachten op uw cheques en ze kunnen nooit meer te laat met de post aankomen. U hoeft de cheques bovendien niet meer in te vullen.

2. Veel veiliger

Elektronische dienstencheques staan op een digitale rekening: geen risico op verlies, diefstal of beschadiging. Omdat de ‘oudste’ cheques altijd eerst gebruikt worden, kunnen uw cheques nooit meer vervallen. Sinds 1 maart zijn dienstencheques trouwens 1 jaar geldig.

3. Efficiënt en ecologisch

  • U bestelt altijd minimaal 10 dienstencheques.
  • Uw huishoudhulp geeft zijn/haar prestaties in. Op elk moment kunt u de prestaties online opvolgen en bevestigen.
  • Sodexo laat u elke keer weten dat de prestatie klaarstaat en u krijgt een seintje als er niet voldoende dienstencheques beschikbaar zijn. Zo vergeet u nooit om op tijd te betalen.
  • Geen papier, beter voor het milieu..

4. Altijd een overzicht

In uw ‘Beveiligde Zone’ krijgt u in enkele kliks een historiek van uw bestellingen en volgt u (in elektronische portefeuille) op hoeveel cheques er nog beschikbaar zijn.

5. Nog vlotter met de app

Snel een prestatie van uw huishoudhulp bevestigen? Uw elektronische portefeuille raadplegen? Via de app ‘Dienstencheques by Sodexo’ − gratis te downloaden in de Apple Store en Google Play − hoeft u zelfs niet meer in te loggen va uw computer. U regelt alles eenvoudig met uw smartphone.

Ontdek hier hoe handig de app is. U hoeft alleen de eerste keer uw login en paswoord in te geven.

>> Vandaag nog overschakelen?
Kiezen voor elektronische dienstencheques? Zo vlot gaat dat.

Vergeet zeker niet om ons op de hoogte te brengen. Neem contact op met uw consultant van Tempo-Team Dienstencheques of laat ons iets weten via 0800 30 130.

Meer over dienstencheques: www.dienstencheques-vlaanderen.be