Als manager van de site ben je de verantwoordelijk voor het beheer van een keuken binnen het langverblijf samen een chef gerant.
- je bent verantwoordelijk voor het beheren, coördineren, controleren en bijsturen van de dagelijkse
operationele werking
- je bent eindverantwoordelijke voor de productie van ongeveer 160 maaltijden in warme lijn (ontbijt,
...
middagmaal, avondmaal) alsook het opstellen van de menu's voor verschillende doelgroepen
- je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), dienstverlening,
kwaliteit & hygiëne
- je bent de financiële beheerder van uw uitbating voor zowel de Food-Cost en Non-Food Cos
- je staat in voor de bestellingen via onze interne Click'n Buy systeem
- je neemt deel aan de bewonersraad, de menucommissie en de staff vergaderingen in de instelling
- je staat in voor personeelszaken, de werkplanning en de taakverdeling van een 5 tal medewerkers
(personeel van de klant)
- je geeft aanwijzingen en instructies, motiveert, evalueert en begeleidt deze medewerkers
- je verzamelt de vereiste gegevens voor het opstellen van rapporten voor de directie
- je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
- je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega's, consumenten, klanten of een andere partij
Voir plus
Als manager van de site ben je de verantwoordelijk voor het beheer van een keuken binnen het langverblijf samen een chef gerant.
- je bent verantwoordelijk voor het beheren, coördineren, controleren en bijsturen van de dagelijkse
operationele werking
- je bent eindverantwoordelijke voor de productie van ongeveer 160 maaltijden in warme lijn (ontbijt,
middagmaal, avondmaal) alsook het opstellen van de menu's voor verschillende doelgroepen
- je waarborgt de naleving van richtlijnen i.v.m. productie (keukenactiviteiten), dienstverlening,
kwaliteit & hygiëne
- je bent de financiële beheerder van uw uitbating voor zowel de Food-Cost en Non-Food Cos
- je staat in voor de bestellingen via onze interne Click'n Buy systeem
- je neemt deel aan de bewonersraad, de menucommissie en de staff vergaderingen in de instelling
- je staat in voor personeelszaken, de werkplanning en de taakverdeling van een 5 tal medewerkers
(personeel van de klant)
- je geeft aanwijzingen en instructies, motiveert, evalueert en begeleidt deze medewerkers
- je verzamelt de vereiste gegevens voor het opstellen van rapporten voor de directie
...
- je zorgt voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP procedures
- je volgt een zero risk mindset en doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Of het nu gaat om jouw veiligheid, die van jouw collega's, consumenten, klanten of een andere partij
Voir plus