Voor onze klant Hotel Martins Rentmeesterij te Bilzen zoeken wij een Commis de Cuisine m/v voor ons gastronomisch restaurant AKKO en onze gastronomische events .
Restaurant Akko staat genoteerd met een 13/20 in de Gault & Millau en vermelding in tal van andere culinaire gidsen.
Restaurant Akko: gastronomisch restaurant in modern, intiem decor!
...
Voor Sébastien Oger, Chef de Cuisine, is koken vooral een slimme mix van knowhow, passie en precisie. De creatieve jonge chef behaalde zijn diploma aan de hotelschool Ilon-Saint-Jacques in Namen, waarna hij solide ervaring opdeed in meerdere sterrenrestaurants. In de loop van zijn carrière heeft hij ook onder de vleugels van Yves Mattagne en Wout Bru gewerkt.
Ben jij onze nieuwe collega die ons team zal versterken en Akko zal meehelpen naar een nog hoger niveau te tellen? Contacteer ons dan nu!
jij als Commis de Cuisine gaat de mise en place en service beheren met recpect voor de technische fiches, procedures en hygiënische normen.
Voir plus
Voor onze klant Hotel Martins Rentmeesterij te Bilzen zoeken wij een Commis de Cuisine m/v voor ons gastronomisch restaurant AKKO en onze gastronomische events .
Restaurant Akko staat genoteerd met een 13/20 in de Gault & Millau en vermelding in tal van andere culinaire gidsen.
Restaurant Akko: gastronomisch restaurant in modern, intiem decor!
Voor Sébastien Oger, Chef de Cuisine, is koken vooral een slimme mix van knowhow, passie en precisie. De creatieve jonge chef behaalde zijn diploma aan de hotelschool Ilon-Saint-Jacques in Namen, waarna hij solide ervaring opdeed in meerdere sterrenrestaurants. In de loop van zijn carrière heeft hij ook onder de vleugels van Yves Mattagne en Wout Bru gewerkt.
Ben jij onze nieuwe collega die ons team zal versterken en Akko zal meehelpen naar een nog hoger niveau te tellen? Contacteer ons dan nu!
jij als Commis de Cuisine gaat de mise en place en service beheren met recpect voor de technische fiches, procedures en hygiënische normen.