Voor onze klant hotel Martin¿s Rentmeesterij in Bilzen zoeken wij een Chef de Rang/Sommelier m/v voor ons gastronomisch Restaurant AKKO en onze gastronomische events .
Restaurant Akko: gastronomisch restaurant in modern, intiem decor!
...
Voor Sébastien Oger, Chef de Cuisine, is koken vooral een slimme mix van knowhow, passie en precisie. De creatieve jonge chef behaalde zijn diploma aan de hotelschool Ilon-Saint-Jacques in Namen, waarna hij solide ervaring opdeed in meerdere sterrenrestaurants. In de loop van zijn carrière heeft hij ook onder de vleugels van Yves Mattagne en Wout Bru gewerkt.
Ben jij onze nieuwe collega die ons team zal versterken en Akko zal meehelpen naar een nog hoger niveau te tellen? Contacteer ons dan nu!
Voir plus
Voor onze klant hotel Martin¿s Rentmeesterij in Bilzen zoeken wij een Chef de Rang/Sommelier m/v voor ons gastronomisch Restaurant AKKO en onze gastronomische events .
Restaurant Akko: gastronomisch restaurant in modern, intiem decor!
Voor Sébastien Oger, Chef de Cuisine, is koken vooral een slimme mix van knowhow, passie en precisie. De creatieve jonge chef behaalde zijn diploma aan de hotelschool Ilon-Saint-Jacques in Namen, waarna hij solide ervaring opdeed in meerdere sterrenrestaurants. In de loop van zijn carrière heeft hij ook onder de vleugels van Yves Mattagne en Wout Bru gewerkt.
Ben jij onze nieuwe collega die ons team zal versterken en Akko zal meehelpen naar een nog hoger niveau te tellen? Contacteer ons dan nu!